Вадим ЄВТУШЕНКО: «Ми програли матч ще на самому початку»

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Ми програли матч ще на самому початку»

- Початок матчу дещо збентежив. Чомусь у деяких наших гравців були важкі ноги, особливо у старших. Вважаю, що сьогодні наші центральні півзахисники, які відповідають за створення, зіграли нижче свого звичайного рівня.

У другому таймі я зробив заміни, випустив молодих хлопців. Ми перехопили ініціативу, було багато емоцій. З реакції трибун ми відчували, що вболівальникам сподобався другий тайм, тому що була рівна гра. Наприкінці поєдинку ми кинули всі сили на те, щоб зрівняти рахунок, і дозволили суперникам на контратаках створити кілька гострих моментів. Звичайно, «Нафтовик» міг забити нам ще, тим не менш, я задоволений тим емоційним рівнем, який у нас був у другому таймі. Але майстерності не вистачило, й ті контратаки, які були у суперника наприкінці матчу, це також наше упущення. Ми повинні грати на високому емоційному рівні, але при цьому не втрачати голову. Але в нас молоді хлопці, майстерності у цьому плані їм ще не вистачає.

Прикро програвати, але ми програли хорошій команді, на виїзді, у важкій грі. Ми програли матч ще на початку, коли пропустили гол уже на сьомій хвилині, й у наші ворота призначили пенальті. Добре, що Жора Бущан виправив свою ж помилку. Я, щоправда, не знаю – Жора каже, що пенальті там не було, й що він був першим на м'ячі. Не можу з усією впевненістю оцінити цей момент, але головне, що він урятував команду та реабілітував себе.

Мені незрозуміло, чому сьогодні деякі хлопці виглядали втомленими. При тому саме ті хлопці, які мають бути лідерами команди. Вони сьогодні зіграли нижче свого рівня. Я вже сказав про двох центральних креативних півзахисників, мабуть, те ж саме можна сказати й про наших крайніх захисників.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер