Вадим ЄВТУШЕНКО: «Грою я задоволений, а результатом учергове – не зовсім»

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Грою я задоволений, а результатом учергове – не зовсім»

- Думаю, сьогоднішня гра дуже сподобалася глядачам. На полі було дві «граючі» команди, які грали у футбол, а не в «бий-біжи», як було в нас у кількох останніх поєдинках, коли суперники намагаються за рахунок фізики, довгих передач та підбирань щось створити. Сьогодні же була цікава гра. У Сумах – хороша команда, така ж молода, як і наша, щоправда, тут усе ж є кілька досвідчених гравців, а в нас усі одного віку. Невдоволення результатом залишилося, оскільки ми створили достатньо моментів ще в першому таймі, забили на першій хвилині, чого з нами ніколи не траплялося. Хлопці заспокоїлися, почали добре грати, створювати можливості для взяття воріт, але, на жаль, ми не змогли їх реалізувати. У підсумку, незважаючи на нашу хорошу гру, суперник зрівняв рахунок. І ми могли ще й програти того ж – у них був супермомент, коли нам пощастило. Футбол непередбачуваний, тут добре грати недостатньо, потрібно робити це ефективно та реалізовувати моменти – тоді прийде результат. На жаль, на даному етапі ми не можемо забити більше одного м'яча, тому з нами постійно трапляються якісь НП. Але сьогодні «Суми» забили трудовий, хороший гол, обійшлося без рикошетів та пенальті. Словом, грою я задоволений, а результатом учергове – не зовсім.

- Які перспективи Олексія Хобленка?

- Усі мають старатися. Льоша – форвард, тому він має забивати. Цього року він відзначився п'ять разів – із них, здається, двічі з пенальті. Щоб претендувати на потрапляння до першої команди, він має забивати – ми розмовляли про це й із ним, й з іншими гравцями. Сьогодні Хобленко провів дуже хорошу гру за обсягом роботи, боротьбою. Єдине – не зміг забити, але, як на мене, у нього явного моменту й не було. Старався, як командний гравець зіграв на хорошому рівні.

- Автору гольової передачі подякували?

- Ваш Артур Западня віддав? Так буває у футболі, він складається з помилок, без них не було би голів узагалі. Вони завжди забиваються, коли хтось помиляється.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер