Вадим ЄВТУШЕНКО: «Обставини склалися для нас не найкращим чином»

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Обставини склалися для нас не найкращим чином»

- Перш за все, вітаю «Олександрію» з перемогою. Я вважаю, що сьогодні вони заслужено перемогли. Що стосується самої гри, я не можу дорікнути своїм хлопцям у відсутності бажання, але обставини склалися не найкращим чином для нас. Мені не хочеться жалітися на те, що в нас виникли великі проблеми зі складом, і до Олександрії ми приїхали, маючи лише трьох запасних гравців. Ми хотіли дати бій супернику, оскільки олександрійці, як і ми, граюча команда. Можливо, саме тому суперник і забив сьогодні чотири м’ячі, тому що ми не ставили «автобусів» перед своїм штрафним майданчиком. Наша концепція – це розвиток футболістів у тому напрямі, в якому розвивається клуб загалом. Також ви самі бачили, які погодні умови були: в першому таймі ми грали проти вітру, не впоралися з боротьбою. Господарям вдалося доволі швидко забити м’яч, і нам за таких обставин було важко переломити хід зустрічі. Збиралися у другому таймі використати вітер уже на свою користь, але не пощастило, тому що стало менш вітряно (посміхається), тож жодної переваги не отримали. Знову ж таки, не хочу жалітися, оскільки програли ми заслужено. Хлопці старалися, але не змогли зіграти так, як хотіли. Та й у певних компонентах футболісти «Олександрії» поки все ж кращі, ніж наші гравці.

- Чому так склалося, що у заявці вашої команди на гру було лише 15-ть футболістів?

- Так сталося, що практично в останній день заявкового періоду в нас забрали кількох футболістів, які вирушили в оренду. У зв’язку з цим на другу частину сезону заявили лише 19 польових футболістів, серед яких в останній момент до нас із молодіжної команди перейшов Вадим Петров. До всього цього в останній грі із «Зіркою» по четвертій картці в сезоні отримали захисники Скидан та Трубочкін, через що пропускали звітний матч. Після травми оговтався Акубардія й був уже на підході, але на останньому тренуванні йому зламали ніс. Довелося в матчі з «Олександрією» Гемегу ставити в оборону. Незважаючи на те, що ми пропустили чотири м’ячі, вважаю, що він усе одно старався, великих помилок не зробив. Сьогодні ми наступили на старі граблі – пропустили швидкий гол зі стандарту. Поки що відчувається молодість наших гравців, недосвідченість, у чому ми поступаємося нашим опонентам. Хоча до сьогоднішнього матчу нам вдавалося грати доволі непогано…

- Наскільки позначився на атакуючому потенціалі команди переведення Гемеги до захисту?

- Я вважаю, що він доволі гострий швидкісний гравець. Як ви бачили, нам також довелося переводити Хобленка з лінії атаки на лівий фланг. В Олексія, м’яко кажучи, гра сьогодні не пішла. У першому таймі було кілька спроб, але він неодмінно втрачав м’яч. На жаль, й Артему Полярусу, талановитому гравцю, місцевому вихованцю, також сьогодні не вдалося проявити свої найкращі якості. Були моменти, коли команда непогано діяла, але в завершальній стадії ми зіграли невдало. Хоча передумови були – в першому таймі ми пристосувалися до погодних умов, зважаючи на вітер, почали більше тримати м’яч, виходили в атаку, але на флангових гравцях усе захлиналося.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер