Вадим ЄВТУШЕНКО: «Отримувати задоволення від гри краще перемагаючи»

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Отримувати задоволення від гри краще перемагаючи»

- Дуже приємна перемога, враховуючи, що ми вже на 7-й хвилині пропустили. Хлопці вчергове демонструють характер, що мене дуже радує. А часом і непогані відрізки гри. Але цілісних дій упродовж усіх 90 хвилин ще немає.

- Пропущений м'яч змусив зробити корективи, або команда продовжувала дотримуватися обраної тактики?

- Ми продовжували грати. Молодий хлопець не виконав завдання, нам доводиться рахуватися з цим. Це звична річ, що немає стабільності. Попередню гру Артем (Ковбаса) добре провів, сьогодні не вистачило сил. Зате Удодом задоволений, він продемонстрував характер. Його не збентежило, що через нього пропустили м'яч, продовжував працювати та намагався бути корисним. Непогано чіплявся за м'яч. У другому таймі було відчуття, що почали втрачати нитки гри, втомилися. За допомогою замін та перестановок вдалося вирівняти гру, забили другий м'яч, могли і третій. Загалом, я з позитивом дивлюся на події. Але, повторюся, ми все ще далекі від оптимальної гри. Сім людей порівняно з весняною частиною сезону нас залишили, сьогодні, напевно, Жора Бущан проводив останню гру, він переходить до першої команди. Волинець травмований, тож у нас є проблеми з воротарями. На наступну гру будемо заявляти молодих, із U-19. Але, нічого, це наші будні, якими ми живемо.

- Хлопці почали відчувати себе лідерами, місце у трійці команда ще на тиждень пролонгувала?

- Ми не думаємо про це. Зрозуміло, що будемо ще й програвати, різні результати будуть. Акцентуємо увагу, щоб хлопці грали правильно, отримуючи задоволення від гри. А робити це краще перемагаючи. Хлопці молодці, я їм вдячний.

- У попередньому матчі ви критикували Бущана, як вам його дії сьогодні?

- Я висловився не негативно, були два моменти, які відзначив. Він ще молодий, як для воротаря, й те, що його беруть до першої команди, свідчить про талант. У нього ще все попереду, я бажаю йому швидше змужніти.

- У найближчі дні будуть дозаявлені гравці?

- Будемо брати з U-19, того ж Фастова. Напевно, третім воротарем буде хлопець із ДЮФШ.

- Перехід Бущана з «Динамо-2» свідчить, що Максим Коваль піде в оренду до іншого клубу?

- Так, але такі новини не від мене мають виходити.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер