Вадим ЄВТУШЕНКО: «Порадувало, що вперше забили три м'ячі»

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Порадувало, що вперше забили три м'ячі»

- Приємно, що ми, нарешті, виграли, адже вже шість турів не перемагали. Хоча по грі, напевно, ми не заслуговували на таку кількість поразок, але, як я вже казав, індивідуальні помилки не дозволили нам взяти очки. Окрім очок, для нас також важливий рівень гри. Уболівальникам нашої команди цікаво, щоб «Динамо-2» було попереду, ми теж цього хочемо, але не менш важливо, щоб хлопці розвивалися та грали в хороший футбол.

Сьогодні ми почали блискуче, але потім у середині тайму, саме перед тим, як пропустили з пенальті, трохи втратили нитки гри, «Десна» почала нас перегравати фізично, «притиснула», й ми ніяк не могли правильно вийти в контргру - намагалися грати занадто дрібно, внаслідок чого грузли в цій боротьбі. У перерві ми скорегували гру, заспокоїли хлопців, і другий тайм показав, що фізично ми не слабші, а навіть сильніші. Ми провели багато хороших контратакуючих дій, уперше у цьому сезоні забили три м'ячі, що мене дуже порадувало. Вважаю, заслужено перемогли.

- Сьогодні дебютував 17-річний нападник Ілля Зубков, як оціните його гру?

- Чудовий дебют молодого хлопця 1998 року народження. Я вже казав, улітку нас залишила група футболістів, пішли майже всі креативні гравці, які раніше забивали: Хобленко. Хльобас, Полярус, Гемега, Савченко. Знайти їм усім заміну відразу складно, й ми дійсно страждали від того, що в нас нападники не забивали. Сьогодні прийняв рішення дати можливість молодому хлопцю дебютувати - й він чудово впорався, скористався своїм шансом. Пенальті на ньому заробили, після цього він міг ще й забити - бажаю йому лише хорошого, щасливого майбутнього.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер