Вадим ЄВТУШЕНКО: «Приємно, що перемогли та повернули впевненість»

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Приємно, що перемогли та повернули впевненість»

- Це була дуже важлива та складна перемога. Важка гра, тому що суперник, як і багато інших команд першої ліги, дуже добре фізично готовий. Приємно, що ми перемогли – після двох поразок, напевно, був ризик втратити впевненість у собі. Щоб цього не сталося, необхідно було виграти, й ми налаштовували команду на це. Ми бачили, що «Нафтовик» непоганий суперник, але не без вад. Боротьбу вони сьогодні програли, добре діяли на контратаках, але все ж таки в нас ще не все ідеально в тій манері, в якій намагаємося грати: першим номером, розігрувати м'ячі від воротаря через захисників. У деяких моментах ми поки ще нервуємо, далеко не завжди вдається виходити з оборони та починати якісні позиційні атаки, які ми могли би провести від початку до кінця. Над цим елементом ми працюємо на кожному тренуванні. Але для цього важливо мати достатній комплект футболістів, а ми, на жаль, обмежені у виборі – не вистачає виконавців на повну заявку. Але ті хлопці, які є, молодці, вони стараються, сприймають наші слова, корективи Реброва, який приходить на ігри та тренування.

- Скількох футболістів у вас сьогодні не було?

- П'ять людей із 19-ти. Довгостроково травмовані: Цибульник, Дієго Суарес, Акубардія, також ангіну підхопив Спичка. Тобто, навіть ті хлопці, які мали замінити відсутніх, отримати ігрову практику, навіть вони травмовані. Зараз ось Ісраїлов зіграв класний матч – один із найкращих, але пропускає наступну гру через дискваліфікацію. Але повернеться Яремчук зі збірної, ось так і перебиваємося.

- У грі було мало небезпечних моментів, на перше місце вийшла індивідуальна майстерність?

- Повторюся, ми граємо проти класних команд, адже потрібно враховувати, що кожна команда першої ліги поповнилася двома-трьома гравцями, адже зараз футболістам нема де грати, у Прем'єр-лізі розпалося багато команд. Ця кількість видозмінює команду, подивіться, наприклад, на кіровоградську «Зірку». Всі команди підсилилися, тому нам трохи важкувато, але ми не скаржимося. Все одно в нас є мета та сувора лінія, якої будемо дотримуватися. Але обіцяти стабільність результату складно. Будемо намагатися вигравати.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер