Вадим ЄВТУШЕНКО: «Провели одну з найкращих своїх ігор»

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Провели одну з найкращих своїх ігор»

- Була рівна гра, ми грали проти фізично сильного та досвідченого суперника. У «Гірника» практично немає гравців нашого віку, саме тому я дуже задоволений грою своїх хлопців. Враховуючи всі наші кадрові проблеми, сьогодні ми провели одну з найкращих своїх ігор. Так, можливо, ми не створили багато моментів, але тримали гру під своїм контролем проти такого грізного суперника, який веде боротьбу за найвищі місця. У мене практично немає претензій до своїх гравців.

- Ви зіграли три матчі поспіль із лідерами першої ліги – «Геліосом», «Зіркою», зараз із «Гірником». Сьогоднішній матч був найкращим з-поміж них?

- В останніх двох іграх ми залишалися в меншості після вилучень, тому, звичайно, було важко. Але, приміром, і проти «Зірки», і проти «Іллічівця» ми після вилучень грали навіть краще, ніж у повних складах. Звичайно, це відібрало багато сил у хлопців, до того ж є травмовані, але сьогодні ми дуже добре трималися, що не може не радувати. У нас було завдання витримати силову боротьбу, яку нав'язував суперник, та уважно діяти під час стандартів, оскільки у складі гостей є багато високих гравців. У цьому компоненті ми ні в чому не поступилися «Гірнику».

- Тривалий час через травму пропустив Маїк, але сьогодні Олег нарешті повернувся на поле…

- Окрім Маїка, сьогодні також вийшов із лави запасних і Ковбаса. У запасі сьогодні опинилися ті хлопці, які, в принципі, мали грати в основному складі. Але вони пропустили практично всю весняну частину сезону, тому не можна було їх ставити з перших хвилин. Сподіваюся, що в останніх іграх нам буде легше у кадровому плані.

- За кілька днів на команду чекає столичне дербі з «Оболонь-Броваром», який також перебуває серед лідерів. Чого очікуєте від своєї команди?

- Завдання одне – виходити та вдосконалювати свою гру. Звичайно, досягнення результату за будь-яку ціну на нас не тисне, але ми між собою домовилися, що «Динамо» (Київ) має перебувати в турнірній таблиці якомога вище. Але низка травм та дискваліфікацій, а також важкий календар у весняній частині сезону призвели до того, що ми не дорахувалися очок – у першу чергу, через те, що в останніх іграх у нас була недостатня конкуренція за потрапляння до основного складу.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер