Вадим ЄВТУШЕНКО: «Задоволений, що не поступилися в силовій боротьбі»

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Задоволений, що не поступилися в силовій боротьбі»

Зазначимо, що це був перший офіційний поєдинок Вадима Анатолійовича на посаді старшого тренера команди:

- Найголовніше в цьому матчі, що ми досягли результату, при цьому часом показували непогані відрізки гри. Звичайно ж, було трохи хвилююче, адже ми напевно не знали, на якому рівні перебуваємо після зборів, оскільки товариські ігри та офіційні, безумовно, відрізняються. Ми знали, що нам сьогодні доведеться грати з дуже серйозним суперником, який сповідує силовий футбол. У нас же хлопці технічні, ми намагаємося грати в комбінаційний футбол, але іноді поступаючись саме в силовій боротьбі. Я радий, що сьогодні хлопці витримали. У першому таймі нас намагалися трохи «затоптати», але ми вистояли, й після перерви переваги у фізичному плані в суперника вже не було. Повторюся, часом ми показували непоганий комбінаційний футбол, але ще є куди додавати, зростати. На жаль, у нас і так невеликий склад, а ще й травми дошкуляють. Тож можливостей для маневру залишається все менше й менше. Це турбує найбільше.

- Уже відомо, що з Дієго Суаресом?

- Він підвернув ногу, зараз його відвезуть до лікарні. На жаль, це вже друга подібна травма. До цього Цибульник на тренуванні також підвернув ногу та випав із гри мінімум на місяць. Це для нас, безумовно, велика втрата. Тепер вилетів ще один центральний півзахисник.

- Ви провели першу заміну лише на 83-й хвилині. Це значить, що вас влаштовувало, як складалася гра?

- Правда, було видно, що деякі хлопці трохи втомилися, але іноді необхідно боротися із самим собою, психологічно переборювати. Це виховний момент. Були знаки від деяких футболістів, наприклад, від Болденкова, який просив заміну трохи зарано, але потім відкрилося друге дихання, він відчув, що може продовжувати грати та передумав (посміхається). Це підтвердження того, що із замінами поспішати не варто.

* фото В.Тимченка

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер