Вадим ЄВТУШЕНКО: «Складно було показати щось більше, ніж зробили хлопці»

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Складно було показати щось більше, ніж зробили хлопці»

- Позначилося те, що ми грали проти дуже досвідченої команди, все ж таки, «Зірка» вже однією ногою в Прем'єр-лізі, а ми зі своїми кадровими проблемами ледве стартовий склад змогли назбирати. Хлопці молодці, претензій до того, як ми провели матч, у мене немає. Ми трохи втратили ініціативу у другому таймі, але навіть після того, як пропустили, створили кілька небезпечних моментів. На жаль, нас дуже серйозно підвів Саша Цибульник, який заробив другу жовту картку та вилучення, причому не лише на цю гру, але й на наступну проти «Іллічівця», оскільки він у нас на даний момент єдиний опорний півзахисник. Звичайно, нам стало зовсім важко, але, тим не менш, навіть удесятьох ми намагалися ускладнити дії суперника. Я дуже подякував хлопцям за цю гру, вважаю, нам було складно зробити щось більше сьогодні.

- Ви дуже емоційно сказали Цибульник все, що про нього думаєте.

- Його буде серйозно покарано фінансово за свою витівку. Я не прихильник штрафів, і футболісти це знають. Я розумію, що в них сім'ї й невеликі зарплати, але це вилучення дуже серйозне порушення ігрової дисципліни.

- Ваш воротар героїчно догравав матч, незважаючи на проблему з пальцем...

- Так. Ми потрапили до незрозумілої ситуації. Минулого тижня в нас було дві цікавих контрольні гри - грали тренувальний матч із першим складом, допомагаючи їм підготуватися до поєдинку з «Ворсклою», та товариський матч із донецьким «Олімпіком». Але, на жаль, у цих іграх у нас отримали травми 4-5 людей, причому старші хлопці, які можуть підмінити. Сьогодні в нас на лавці запасних сиділи 18-річні футболісти. Подивимося, кого зможемо назбирати на наступний поєдинок у Маріуполі. Сподіваюся, хоч кілька людей повернуться до складу.

- Багато футболістів грали не на своїх позиціях: Ісраїлов - на фланзі, Полегенько - під нападниками, а в другому таймі й узагалі був центральним форвардом, Джгереная - зліва в захисті... Це також вимушене рішення?

- Звичайно, ви же бачите, ми сьогодні трохи змінили тактику, враховуючи сильні якості суперника. Хотіли зіграти на контратаках та поставили швидких гравців у контратакуючі позиції, тому й відбулися такі зміни. Ісраїлов пішов на фланг, ми намагалися щось вичавити з цих змін. Часом щось вдавалося.

- Для вас кіровоградська «Зірка» - не чужа команда?

- Звичайно. Але сьогодні вони були нашими суперниками, й ми намагалися взяти очки в матчі з ними. У нас дуже складний період, коли ми граємо поспіль з усіма лідерами, командами, в яких добре поставлена ​​гра, тому нам вдвічі важко. Дуже прикро, що хлопці отримали багато травм. На початку сезону в нас забрали цілу групу досвідчених хлопців, а потім у решти почалися травми.

* фото В.Тимченка

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер