Вадим ЄВТУШЕНКО: «У плані розвитку гри в нас попереду ще багато роботи»

Вадим ЄВТУШЕНКО: «У плані розвитку гри в нас попереду ще багато роботи»

- Ми налаштовували нашу команду на серйозну гру, попереджали, що сьогодні буде непросто, незважаючи на статус аутсайдера «Авангарда». Я думаю, краматорці перебувають на останньому місці тимчасово, оскільки в команді зібрані зрілі, досвідчені футболісти. Той же Нгаха Колінс, загалом, практично є гравцем Прем'єр-ліги за своїм рівнем. Так, у «Авангарда» були свої організаційні труднощі перед початком чемпіонату. Але сезон розпочався вже давно, вони додають, і видно, що команда є сильною фізично.

На сьогоднішню гру трохи вплинув газон. Хлопці казали, що поле трошки м'яке, важке для гри, й у деяких була помітна втома у зв'язку з навантаженням на задню поверхню стегна. Тому кінцівка нам далася важко.

Добре, що нам вдалося швидко забити другий гол. А вже наприкінці матчу нам не вистачило майстерності забити третій м'яч на контратаках. Хоча в нас були дві класні контратаки, але хлопці неправильно розпорядилися м'ячем. Звичайно, результатом я задоволений, але в плані розвитку гри в нас попереду ще дуже багато роботи. Треба спокійніше грати у фазі розвитку атаки й центральним захисникам, й крайнім захисникам, і центральним півзахисникам

У першому таймі гра нам не дуже добре давалася. На мій погляд, трохи випадав із гри Ісраїлов, діяв дещо пасивно. Але добре, що забив гол, і, таким чином, виправдав себе.

- Здалося, що Бущан діяв нервово...

 - Я теж не дуже задоволений його діями у сьогоднішній грі, особливо наприкінці поєдинку, коли йшли прості навіси, звичайна навала. Думаю, що в таких ситуаціях воротар має допомагати команді більш спокійною та впевненою грою. Я не дуже задоволений його грою у двох моментах наприкінці гри.

- Після попередньої гри ви залишилися незадоволеними грою флангових захисників та центральних півзахисників. Сьогодні до них уже менше претензій?

- Звичайно, великого вибору в центральній зоні в нас немає. Загалом, вони є найбільш досвідченими в нашій команді. Дієго сьогодні зіграв на дуже пристойному рівні. У нього певні проблеми з привідним м'язом, але він майже всю гру витягнув та виконав при цьому величезний обсяг роботи. Від Ахи ми, як і раніше, чекаємо більш якісної гри, тому що він наш найкреативніший центральний півзахисник, від нього має виходити більший обсяг роботи в плані створення гольових моментів для партнерів по команді.

У лінії атаки в нас сьогодні дебютували три гравці – Трояновський, Удод та Ковбаса. Думаю, як для першої гри, їм можна дати позитивну оцінку.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер