Вадим ЄВТУШЕНКО: «Віктор Чанов ототожнював цілу епоху київського «Динамо»

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Віктор Чанов ототожнював цілу епоху київського «Динамо»

Вони не один рік грали разом у «Динамо», а пізніше підтримували дружні стосунки в повсякденному житті:

- Уже багато хлопців висловилися з приводу цієї сумної події, що тут можна додати? У нас була дружна команда, і ми всі поважали один одного. Нещастя будь-якого гравця з нашої плеяди сприймається, як особистий біль. Дуже гірко, що в такому ранньому віці і так несподівано пішов з життя наш товариш і партнер по команді. Дуже сумно від цього і прикро, але це життя. Хотілося б, щоб така доля оминула наших рідних, близьких, друзів і знайомих, тому що дуже боляче, коли трапляються такі втрати.

Пішов великий спортсмен, футболіст, воротар. Вітя був гравцем, який ототожнював цілу епоху київського «Динамо». Разом з ним команда виграла багато титулів, як на внутрішній арені, так і на міжнародній, зокрема, Кубок Кубків. Чанов грав і за молодіжну, і за національну збірні, завжди був хорошим другом, товаришем, веселим, чуйним і абсолютно неконфліктним.

Зрозуміло, що в останні роки ми перетиналися не так часто, як хотілося б, в основному, на якихось заходах і зустрічах, але можу сказати, що він залишався таким же позитивним, активним і добродушним, як і завжди. Його смерть - непоправна втрата для всієї нашої динамівській сім'ї.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер