Вадим ЄВТУШЕНКО: «За рахунок досвіду «Зірка» не дозволила нам урятувати гру»

Вадим ЄВТУШЕНКО: «За рахунок досвіду «Зірка» не дозволила нам урятувати гру»

- Гру ми провалили. На другій хвилині жахливо зіграли в обороні, «ковтнули» гол, який психологічно нас підкосив. Ми налаштовувалися на серйозну боротьбу, знали, що суперник сьогодні в нас дуже досвідчений, «Зірка» – хороша команда, багато їхніх футболістів грали у вищій лізі. Було видно, що з багатьох складних ситуацій, до яких вони потрапляли, виходили набагато простіше й легше вирішували свої проблеми. А в нас трохи затремтіли ноги після першого голу, й надалі не змогли витримувати структуру гри, яку награємо. Наші гравці неправильно грали позиційно. У перерві ми зробили корективи, але, на жаль, на початку другого тайму знову пропустили другий гол – звичайно ж, психологічно стало ще важче, адже моментів-то ми створювали не дуже багато. Але варто віддати хлопцям належне, вони боролися до кінця, намагалися хоч якось змінити ситуацію вольовими зусиллями. Але гості за рахунок досвіду спокійно грали й не дали нам шансів урятувати гру.

- Чи впорався Морозенко з функціями опорного півзахисника, адже були розриви між лініями...

- У нас є претензії не лише до Морозенка, але й до багатьох інших хлопців, не хочу називати прізвищ. Щойно я сказав у роздягальні, що, вочевидь, деякі заспокоїлися, відчули себе гравцями основного складу, тож претензії є до багатьох. Це наша внутрішня кухня. Важко, коли один гравець випадає, гірше – коли двоє, а якщо більше – ситуація ще погіршується. Вважаю, сьогодні в нас більше гравців, ніж один або два, зіграли не на своєму рівні.

- Чому Маїк розпочав гру з лави запасних?

- У нас конкуренція на цій позиції, на неї претендують Хобленко та Маїк. Не стали змінювати переможний склад після попереднього матчу, змінили лише воротаря, думаю, це було цілком резонно, адже з ФК «Полтава» ми провели гру непогано.

- Після проведених замін команда перелаштувалася, це підсилило гру?

- Льоша Хобленко – вольовий футболіст, ми спробували залишити у грі виконавців, які не згинаються в боротьбі. Ви знаєте, це наша проблема – гравці в нас молоді, й у боротьбі ми поступаємося багатьом командам, особливо раніше. Зараз намагаємося вирівнювати ситуацію, але все ж ще є футболісти, які погано себе проявляють у боротьбі.

- Останнім часом місце в основному складі втратив Бадрі Акубардія, він ще не повністю відновився після травми?

- Ні, він нічого не втрачав, він просто ще його не знайшов. Він увесь час був травмований, багато пропустив на зборі в Туреччині, толком ще не грав жодного матчу, тому на нього, як на гравця основного складу, ще зарано розраховувати, але ми сподіваємося на всіх гравців, у нас не такий великий вибір виконавців.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер