Вадим ЄВТУШЕНКО: «Глядачі побачили хорошу, змістовну гру»

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Глядачі побачили хорошу, змістовну гру»

- Глядачі побачили хорошу, змістовну гру. Обидві команди, на мій погляд, грали в хороший футбол. Загалом, я задоволений тим, як наша команда увійшла у гру в першому таймі. Ми контролювали гру, хоч і грали проти більш досвідчених хлопців, які вже багато побачили. Видно було, що захисники «Геліоса» добре зустрічали на прийомі наших форвардів. Але хлопці в таких іграх зростають, мужніють, борються.

На жаль, другу гру поспіль ми пропускаємо зі стандартів необов'язкові голи. Причому, помилки роблять гравці, від яких не чекаєш недопрацювання в такій ситуації. Довелося відіграватися, й наші хлопці молодці, що відігралися. Ми сьогодні створили п'ять стовідсоткових моментів. У першому таймі ми не реалізували кілька моментів, і в другому таймі були хороші моменти – й у Маїка, й коли втрьох вибігли в контратаку. Завершення атак поки ще в нас не на ідеальному рівні. Було важко наприкінці поєдинку, коли команда-господар поля намагалася нас притиснути силою, «Геліос» грав добре. Загалом, нічия – закономірний результат матчу.

- Молоді гравці, зокрема Трояновський, помітно прогресують. Як ви оціните їхній прогрес?

- У нас ще багато людей, які чекають своєї черги. Я переживаю за них, і вони переживають. Перспективні хлопці, потрібно всім давати шанс грати. Але поки важко міняти гравців великими групами, все ж таки, це перша ліга, а не молодіжна першість. Тож, деяким хлопцям поки потрібно набратися трохи терпіння та почекати.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер