Вадим Костюченко: «Потрібно привітати чемпіонів з перемогою!»

Вадим Костюченко: «Потрібно привітати чемпіонів з перемогою!»

Було і багато інших поважних осіб, зокрема на фінальний поєдинок завітав перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, який узяв участь у церемонії нагородження переможців та призерів чемпіонату, після чого поділився враженнями про фінальний етап з клубними ЗМІ ФК «Динамо» (Київ):

- Насамперед, я хотів би подякувати всім керівникам футбольних клубів, керівникам футбольних академій, які взяли участь у фінальних змаганнях. Для Федерації футболу України дуже важливо, що головний тренер юнацької збірної U-15 Олег Кузнєцов, керівник тренерських штабів усіх збірних команд Семен Йосипович Альтман змогли побачити у справі основний на сьогоднішній день кістяк юнацької збірної України, зробити певні висновки.

До речі, враховуючи їхні побажання і рахунок фінального матчу, ми плануємо в подальшому використовувати в цій віковій групі таку схему змагань, як у більш дорослих групах – з півфіналами. Гадаю, ці зміни ми внесемо в регламент на наступний сезон.

Також я хотів би подякувати батькам гравців за ту підтримку, яку вони їм забезпечили, і ту атмосферу, яку вони створювали під час матчів, що дало учасникам стимул розкритися навіть за непростих погодних умов. Як ви бачили, не дивлячись на спеку хлопці грали з першої і до останньої хвилини, причому обидві команди.

Вважаю, що було б справедливо, якби команда, яка програла у фіналі, також забила принаймні гол, вона на це заслуговувала. А чемпіонів варто привітати з перемогою і побажати побільших перемог, в тому числі у складі юнацьких збірних України!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер