Вадим Мілько: «Зараз головне здоров'я»

Вадим Мілько: «Зараз головне здоров'я»

Перспективний хавбек "Динамо" Вадим Мілько був у числі тих, хто міг вийти в основі команди в поєдинку за Суперкубок України.

Але в складі молодого півзахисника так і не виявилось...

 - Уже на другому тренуванні після відпустки я отримав травму коліна. Прикро, слолвами не передати! До цих пір не працюю в загальній групі. Час спливає, підготовка практично завершилась, а я і далі на лікарняному, - розповів www.fcdynamo.kiev.ua Вадим.

 - Які прогнози медиків?

 - У понеділок іду на консультацію до лікарів. Тоді точно стане відомо.

-  Як тобі матч за Суперкубок? Які враження в хлопців?

 - Наша молодь серйозно прогресує. Багато із футболістів готові грати у вищій лізі.  Це питання довіри тренерів та добросовісного ставлення до справи. Враження після матчу у всіх були просто неймовірні. Хлопці розповідали, що, побачивши стартовий склад суперника, усі зрозуміли, що нічого страшного немає і проти такого суперника ми будемо грати на рівних. Звичайно, у них досвіду побільше, але мотивація справа серйозна. 

 - Які плани на майбутнє? В оренду чи будеш битися за місце в основі?

-  З одного боку хотілося б пограти у вищій лізі, набратись досвіду, змінити оточення. Але з іншого... Хто знає, можливо це буде переломний сезон, тренери більше довірятимуть молоді і я вчислі інших отримаю свій шанс. Але поки загадувати не стану. Зараз головне здоров'я".


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер