Вадим СОЛДАТЕНКО: «Під «Мідлсбро» підлаштовуватися не збираємося»

Вадим СОЛДАТЕНКО: «Під «Мідлсбро» підлаштовуватися не збираємося»

- До Мідлсбро ми приїхали за чотири дні до матчу. Готуємося в тому ж режимі, як це робили й на зборах. Ті ж самі вправи, можливо, з додаванням кількох нових. Паралельно вивчаємо нашого суперника, сьогодні була «теорія». Хороша команда, дисциплінована, але більше уваги все ж акцентуємо на своїй грі. Якщо виконаємо вимоги тренера, все складеться добре.

- Ви згадали про нові вправи. Вони, випадково, не пов'язані з манерою гри британців...

- Загалом, вправи ті ж самі, просто видозмінені. Це стосується тактики гри, відпрацювання комбінацій. Ми не підлаштовуємося під суперника, всі ці речі стануть у нагоді нам і впродовж сезону.

- Які враження залишилися після «розбору» гри «Мідлсбро»?

- Команда з британським стилем гри, довгими передачами, закиданням м'яча за голову захисникам. Дивилися їхні матчі з «Челсі» та «Манчестер Юнайтед» у чемпіонаті Англії. Відзначу дисципліну, хороших гравців на флангах. У минулому році вони не просто так стали чемпіонами, нам буде непросто.

- Що «Динамо» може на полі запропонувати англійцям?

- Завтра подивимося. Як тренер скаже, так і будемо діяти. Думаю, в захисті відсиджуватися не будемо. Якщо потрібно  почнемо пресингувати, хоча сил так діяти всі 90 хвилин навряд чи вистачить. Будемо варіювати темп, дивитися по ходу на суперника.

- Чи відчуваєте бажання своїх партнерів привезти з Англії перемогу?

- Усі серйозно налаштовуються на матч, нам потрібна перемога. Хочемо пройти якомога далі в турнірі та показати хорошу гру.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер