Вадим СОЛДАТЕНКО: «У «Ворскли» хороші фланги і виходи в атаку»

Вадим СОЛДАТЕНКО: «У «Ворскли» хороші фланги і виходи в атаку»

- Як проходить підготовка до матчу з «Ворсклою»?

- Ми всі розуміємо, що на нас чекає непростий матч. Потрібно з повагою поставитися до суперника, грати впевнено, але не самовпевнено, і показати свої найкращі якості.

- Уже вивчали полтавчан?

- Якраз після нашого інтерв'ю у нас буде теоретичне заняття, під час якого будемо як розбирати деталі своєї минулої гри проти «Шахтаря», так і вивчати сильні і слабкі сторони нашого найближчого суперника.

- У минулому матчі команди U- 19 з «Карпатами» ви були капітаном. Що для вас означає капітанська пов'язка?

- Мені її довірили і в попередньому поєдинку проти запорізького «Металурга». Безумовно, для мене це велика відповідальність. Капітан повинен бути сполучною ланкою між командою і тренерським штабом, повинен бути лідером, як на футбольному полі, так і за його межами.

- «Ворскла» пропускала попередній тур, чи буде у них перевага у фізичному плані?

- Дійсно, у полтавчан для підготовки був повноцінний тижневий цикл. У зв'язку з цим у суперника може бути певна перевага в фізичному плані. Але ми будемо намагатися його нейтралізувати, викладатися на всі сто відсотків, щоб взяти три очки.

- Чи ви добре знаєте склад «Ворскли»? Кого слід побоюватися більше всього?

- У них хороші фланги, гравці добре вибігають в атаку, а попереду є неприємний нападник. Якщо дати йому свободу дій, може створити для нас неприємності, не дарма він кращий бомбардир молодіжної першості.

- Чи без проблем команда перебудувалася на графік ігор двічі на тиждень?

- Зізнаюся, нелегко грати в такому режимі, навантаження випадає чимале, але ми вже не вперше з подібним стикаємося, тож нам не звикати.

- Як швидко перебудовуєтеся з матчів дубля на ігри команди U- 19? Ви ж граєте за обидві команди. У цьому є якась складність?

- З величезним задоволенням граю як за дубль, так і за U- 19. У фізичному плані втоми, як такої, немає, організм молодий, швидко відновлюється. На даному етапі потрібно отримувати якомога більше ігрової практики щоб ​​набиратися цінного досвіду.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер