»Ваккер» – «Динамо»: говорять динамівці

»Ваккер» – «Динамо»: говорять динамівці

 

Після матчу з австрійським «Ваккером» динамівці виглядали дуже втомленими. Тим не менш, деякі з них знайшли сили для того, щоб прокоментували цей спаринг.

Олександр Рибка, воротар «Динамо»:

- Олександре, що трапилось в епізоді з призначенням пенальті у наші ворота? З трибуни здалося, що, Романчук взагалі не торкався гравця «Ваккера»…

- На більш високому рівні за такі дії гравці попереджаються арбітром за симуляцію. Своїми непослідовними рішеннями арбітр спровокував неприємний інцидент на останній хвилині матчу, і тим самим продемонстрував свою невисоку кваліфікацію.

- Тобто, реакція футболістів була виправданною?

- Гадаю, цілком. Якщо тебе впродовж матчу постійно лупцюють по ногах, то врешті-решт нерви можуть не витримати. Що й трапилося в нашому випадку…

(помічаємо посиніння під оком у воротаря)

- А що в тебе з оком?

- Виробнича травма. Під час тренування необережно повівся із м’ячем, за що й був покараний… (посміхається)

***

Роман Зозуля, півзахисник «Динамо»:

- Романе, сьогоднішній матч ти провів у півзахисті на незвичній позиції…

- Грати під нападниками для мене не в диковинку. Ще виступаючи в академії, я весь час грав під нападниками. Тільки коли прийшов у “Динамо-2”, почав діяти ближче до своїх воріт.

- Також сьогодні тебе часто було видно на позиції опорного півзахисника. Це була установка тренера?

- Та ні, в принципі. Якщо я сьогодні опинявся на позиції опорного півзахисника, то тільки виключно для того, щоб развивати наші атаки. Моїм завданням було діяти ближче до нападників.

- Кілька разів ти отримував болючі удари по ногах. Ніяких ушкоджень не маєш?

- Завдячуючи Богу, ні. Гадаю, завтра біль вже мине.

- Як вважаешь, чи виправдана в товариських матчах подібна грубість, яку ми сьогодні побачили на полі у виконанні австрійців?

- Сьогоднішню поведінку австрійців неможливо пояснити. Навіщо було грати в настільки брутальний футбол… Також непослідовними були й судійські рішення, що й призвело до бійки та червоних карток на останніх хвилинах матчу.

www.fcdynamo.kiev

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер