»Валенсія» – «Динамо»: а судді хто?

»Валенсія» – «Динамо»: а судді хто?

Нагадуємо бригаду арбітрів, яка обслуговуватиме повторний матч 1/16 фіналу Кубка УЄФА між іспанською «Валенсією» та «Динамо».

Головний арбітр – Дамір Скоміна (Damir Skomina) зі Словенії. Скоміна народився 5 серпня 1976 року в Копері. На міжнародній арені дебютував у 2003 році. Володіє, окрім словенської, ще двома мовами – англійською та італійською.

Матчі за участю «Динамо» словенський арбітр не обслуговував, але з українським футболом знайомий не з чуток. У 2007 році Скоміна обслуговував відбірковий матч до чемпіонату Європи, в якому Україна на виїзді обіграла збірну Фарерських островів (2:0), а також кваліфікаційний матч Ліги чемпіонів «Зальцбург» – «Шахтар» («гірники» мінімально програли 0:1). У нинішньому сезоні словенець обслуговував матч чемпіонату України - харківський «Металіст» в Донецьку обіграв місцевий «Металург» (2:0).

Допомагати Скоміні будуть його співвітчизники – Примос Архар (Primoz Arhar) і Марко Станчин (Marko Stancin). Четвертий арбітр – Роберто Поніс (Roberto Ponis). За організацією матчу простежить Мартон Естерхази (Márton Esterházy) з Угорщини, а роботу арбітрів оцінить голландець Йаап Уїленберг (Jaap Uilenberg).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер