«Валенсія» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Валенсія» – «Динамо»: останні новини перед грою

На відміну від аврального форс- мажорного вильоту з революційного Києва буквально напередодні першого матчу до кіпрської Нікосії, цього разу все було набагато спокійніше. Ще в суботу підопічні Олега Блохіна вирушили до Іспанії зі столиці України та провели там до вчорашнього виїзду повноцінну тренувальну роботу, спрямовану не лише на підготовку до майбутнього відповідального поєдинку проти «кажанів», але й до початку весняної частини в національних турнірах – чемпіонаті та Кубку країни.

«Валенсія», у свою чергу, не втрачала ігрового ритму. Минулої неділі команда Хуана Антоніо Піцці на домашній «Местальї» здобула вольову перемогу в Примері над «Гранадою» 2:1 завдяки голам у виконанні Алькасера та Везу. Склад нашого суперника в тому поєдинку був таким: Дієго Алвес – Барраган, Везу, Матьє, Бернат – Кейта (Пако Алькасер, 53), Фуего – Фегулі, Парехо, Феде (Мічел, 73) – Варгас (Жонас, 59).

Нагадуємо, що через травми майбутній матч пропускають: Оріоль Ромеу, Соф’ян Фегулі, Пабло П’ятті, Хаві Фуего, Жонас. Дискваліфікований Віктор Руїс.

На думку впливового іспанського видання АS, стартовий склад «кажанів» може виглядати так:

Дієго Алвес – Бернат (ліворуч), Матьє та Рикарду Кошта (обидва – центральні), Жоао Перейра (праворуч) – Варгас (ліворуч), Парехо, Кейта (опорники), Феде (праворуч), Мічел (під нападником) – Алькасер (форвард). Окрім них, на поле можуть вийти воротар Гуаїта, захисники Барраган та Сендерос, а також гравці молодіжної команди Сальва Руїс, Роберто Ібаньєс, Ману Моліна та Порту.

Найдосвідченішим у складі є малієць Сейду Кейта, для якого майбутній поєдинок може стати 93-м в єврокубках. Другим у валенсійців за цим показником іде Жоао Перейра, з можливим подвійним ювілеєм: 50-й – у Лізі Європи/Кубку УЄФА та 70-й – в євротурнірах.

У майбутньому поєдинку господарі поля вийдуть на гру в білих футболках та чорних трусах, а динамівці у виїзному комплекті форми синього кольору.

На момент початку зустрічі на «Местальї» (на фото) температура повітря передбачається на позначці +11°C.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер