«Валенсія» відкриває рік з перемоги

«Валенсія» відкриває рік з перемоги

Новий головний тренер господарів Хуан Антоніо Піцці зробив чотири зміни у стартовому складі в порівнянні з грою проти мадридського «Реала» (2:3), прибравши з воріт Гуаїту, який наробив багато помилок і був замінений на Алвеса, в обороні місця втратили Перейра та Руїс, яких змінили Барраган та Кошта, й, нарешті , в півзахисті Картабія залишився в запасі, а Поштига склав в атаці тандем із Жонасом. Змінилася й тактична схема. Замість 4-5-1, новий тренер віддав перевагу більш атакуючому варіанту 4-4-2.

Склад «Валенсії» в цьому матчі виглядав так: Алвеш – Барраган, Кошта, Матьє, Бернат – Парехо (Банега, 80), Ромеу – Фегулі, Жонас, П'ятті (Гуардадо, 75) – Поштига (Феде, 83).

Перший тайм видався відверто нудним та запам'ятався лише голом на 42-й хвилині аргентинського валенсійця Пабло П'ятті (на фото), який опинився у штрафному майданчику першим на м'ячі після відскоку та вклав усю силу в точний удар.

У другій половині зустрічі територіальна перевага була повністю на боці «Валенсії», але командна гра відверто не йшла, внаслідок чого команді вдалося створити лише кілька гольових моментів.

А ось прикрасою всієї гри стали кинджальні проходи правого півзахисника «Валенсії» Соф'яна Фегулі, який, безумовно, став найкращим гравцем поєдинку. Алжирець двічі загрожував воротам гостей ударами з дальніх дистанцій, а в третьому епізоді, проявивши високу індивідуальну майстерність, нарешті, забив, обігравши спочатку двох захисників «Леванте», а потім витончено перекинувши м'яча над Кейлором Навасом.

Перемога дозволила «Валенсії» піднятися на три рядки й хоча б на певний час зайняти 8-е місце.

У наступному турі Примери команда Піцці зіграє в гостях із «Сельтою». Цей матч відбудеться наступної суботи. Щоправда, перед цим у рамках Кубка Короля «кажани» приймуть 7 січня мадридський «Атлетико».

Олег Задерновський

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер