Валентин Моргун: «Тепер потрібно вдвічі більше працювати на тренуваннях»

Валентин Моргун: «Тепер потрібно вдвічі більше працювати на тренуваннях»

Голкіпер «Динамо», який відзначив сьогодні своє 20-річчя, розповів про те, як його привітали, а також про плани на майбутнє.

- Валентине, вітаємо тебе з Днем ​​народження! 20 – це той вік, коли ти вже знаєш, чого хочеш досягти?

- Дякую за привітання. Гадаю, я поки ще тільки розпочинаю свій футбольний шлях. Звичайно, я знаю, чого хочу, у мене є певна мета, і я щодня працюю на максимумі, щоб до неї прийти. Вона поки що не близько. Але сподіваюся, усе в мене буде попереду.

- Як тебе привітали партнери по команді?

- Ми зібралися ще вдень, на обіді всі мене привітали. А перед тренуванням влаштували традиційний коридор, хлопці трохи мені спину поправили.

- Після скасування чемпіонату U21 у молодих гравців стало менше опцій, як отримувати ігрову практику...

 - Звичайно, ми всі засмучені, що з цього сезону не проводиться молодіжний чемпіонат, оскільки ми, молоді хлопці, ще не граємо за першу команду. Там у нас була постійна ігрова практика, тримали себе в тонусі. Але нічого, намагаємося виходити із ситуації, що склалася. Тепер потрібно вдвічі більше працювати на тренуваннях.

- Сьогодні було нетривале тренування. Це пов'язано з тим, що воно передігрове?

- Так, у нас завжди передігрові тренування тривають десь годину – годину і п'ятнадцять хвилин, аби хлопці були в тонусі. Завжди працюємо в такому режимі.

- Можливо, з огляду на те, що у голкіперів тренування менш інтенсивні, можна було і не скорочувати їх за часом?

- Чому, ми також готуємося до гри, як і вся команда. В основному під час тренувань напередодні матчів ми працюємо над такими компонентами, як гра на виході, гра ногами.

- У «Динамо» завжди були сильні голкіпери. І зараз непросто конкурувати за місце у складі. Ця конкуренція змушує більше працювати, рівнятися на основних голкіперів?

- Конкуренція – це завжди добре. Працюючи з більш досвідченими хлопцями, можна чогось у них навчитися. Вони завжди підкажуть, допоможуть. Завжди хочеться тренуватися з людьми, яких можна ставити собі за приклад.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер