Валентина Белькевича обрано капітаном «Динамо»

Валентина Белькевича обрано капітаном «Динамо»

Учора таємним головуванням футболісти та тренери "Динамо" визначили капітана команди на наступний сезон. Як і в чемпіонаті 2003/04 їм став півоборонець "біло-блакитних" Валентин Белькевич. Віце-капітанами обрано Горана Гавранчича, Олександра Шовковського та Олександра Хацкевича.

"Для нас це звичний спосіб обрання капітана. Важливо, щоб гравець відчував довіру команди та тренерського штабу, тому голосування, на наш погляд, було оптимальним рішенням. Вибір команди логічний! Белькевич досвідчений гравець, лідер команди, якого хлопці поважають", - так прокоментував підсумки "виборів" Анатолій Дем'яненко.

"Дякую одноклубникам за довіру", - новий-старий капітан, як завжди, був лаконічен у своєму коментарі.

* * *

31-річний Валентин Белькевич перейшов до київського "Динамо" з мінського у 1996 році. За ці роки білорус сім разів ставав чемпіоном України, чотири рази підіймав над головою національний Кубок. У вищій українській лізі півоборонець провів 163 матчі, відзначившись 43 рази. В єврокубках капітан у 55 іграх 9 разів засмучував суперників. Стільки ж разів Валентин забив за національну збірну Білорусії, провівши при цьому 41 матч.

Півтора роки тому справжньому лідерові колективу динамівці довірили капітанську пов'язку. Високу довіру Валентин повністю виправдовує, привівши за цей час команду до двох чемпіонських титулів, стільки ж разів вигравав турнір Пам'яті Лобановського та виводив команду до групового турніру Ліги чемпіонів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер