Гольова феєрія у Львові

Гольова феєрія у Львові

Дев’яносто хвилин матчу у Львові не додали нервових клітин шанувальникам київського клубу. Три голи у наші ворота, вирвана на останніх хвилинах перемога у традиційно незручного суперника змусили нас похвилюватися, адже чергова осічка могла ще збільшити відставання від лідируючого у турнірній таблиці “Шахтаря”. Але, на щастя, у складі динамівців знайшлися гравці, які самостійно можуть, взявши справу в свої руки, вирішити долю будь-якого поєдинку. Ними стали “солодка парочка” Белькевич – Шацьких, яка забила у ворота Налєпи три голи з чотирьох.

Два м’ячі на 11-й хвилині матчу динамівці не програвали ой як давно. Але саме у Львові, на міському стадіоні “Україна”, господарі, зусиллями Мизіна і Ковальчука, швидко вийшли вперед. Треба віддати належне й підопічним Мирона Маркевича. Не кожна команда, виграючи у “Динамо” два м’ячі, продовжує грати у відкритий, атакуючий футбол, не обмежуючись примітивним виносом “подалі від воріт” і затримкою часу. В середині першого тайму динамівці поступово заволоділи ініціативою і зуміли зрівняти рахунок. Спочатку Белькевич вийшов сам на сам з Налєпою, а за три хвилини до перерви він же майстерно “розпечатав” ворота з шести метрів після розіграшу вільного удару.

По перерві інертного та часто помилявшогося на правому фланзі оборонця Алессандро замінив Несмачний. Андрій зайняв своє звичне місце на лівій бровці, а фланг бразильця закрив універсал Дмитрулін. Уже перша атака вивела киян уперед. Гіоане відкрився на правому куті штрафної, отримав м’яч й, пройшовши кілька метрів, уміло перекинув його через необачного кіпера Налєпу. Здавалося, у такій ситуації “біло-блакитні” перемогу не втратять і доведуть матч до логічної перемоги. Але іншої думки був Сергій Мизін, який свого часу встиг пограти і в нашому клубі. Півоборонець після подачі кутового зіграв на випередження і з кількох метрів ногою вдарив у протихід вийшовшому Шовковському. Лікуючи львівські вболівальники у цей момент нічим не поступалися галасливим турецьким або грецьким фанам, настільки гаряче підтримують свою команду в нашій західній столиці.

Рівновага в рахунку трималася до закінчення основного часу зустрічі. Тільки арбітр Жосан встиг показати кількість доданих хвилин, як Максим Шацьких, вийшовши на оперативний простір у штрафній господарів, отримав пас від Олега Гусєва і точно спрямував м’яч у кут воріт.

Безумовно, три пропущених м’ячі дають підставу для роздумів динамівським тренерам. Тим паче, напередодні стартуючого в середу групового турніру Ліги чемпіонів, де аналогічні помилки коштуватимуть киянам набагато дорожче.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер