Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Була рівна гра»

Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Була рівна гра»

- Була рівна, бойова гра. Перемогти хотіла як одна, так й інша команда. Говорити же щось після поразки дуже непросто.

- Найбільше заслуговують на увагу два моменти – призначення пенальті у ворота «Динамо» та непризначення 11-метрового у ворота «Металіста» за гру рукою у власному штрафному майданчику. Напевно, це й були ключові епізоди поєдинку?

- Мені складно судити, але власна думка в мене все ж є. Є відповідні органи, що оцінюють дії арбітрів .

- Стабільно й надійно ось уже який матч грає Болденков. Що скажете про цього футболіста?

- Вважаю неправильним відзначати чи критикувати когось після гри. Так, від гри до гри Валера додає. Все в його руках, якщо він хоче стати хорошим футболістом.

- Макаренко та Дуду провели на полі лише по 45 хвилин. Це значить, що обидва футболісти мають шанси потрапити до заявки на матч «основ» «Металіста» та «Динамо»?

- Ні, в Харкові залишається Дуду. Він буде чекати на приліт «основи». Ще до гри було заплановано, що хлопці проведуть на полі по тайму. Вони – гравці першої команди, тому мають показувати рівень у будь-якій грі. Навіть за «дубль».

- Здалося, що Кузик, який вийшов на поле замість Дуду, як мінімум не поступився бразильцю в гостроті?

- Важко оцінювати якісь позитивні епізоди, оскільки найкраще запам'ятовуються негативні моменти. Будемо розбирати гру, дивитися відеозаписи. Дивитися, що футболіст зробив на полі. Лише тоді можна буде зробити висновок.

- Цуріков мав усі шанси зрівняти рахунок...

- Організували хорошу флангову атаку. Шевчук добре подав, а Цуріков зіграв на випередження головою. Не пощастило.

- І все ж, незважаючи на пропущений м'яч і те, що команда грала вдесятьох, «Динамо» було близьким до того, щоб відігратися...

- У будь-якому матчі , коли одна з команд забиває гол, вона поступається ініціативою, щоб зберегти переможний результат. Тому візуально й здавалося, що ми грали сильніше. Але ми намагаємося діяти однаково протягом усього поєдинку .

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер