Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Головне – зробити правильні висновки з поразки»

Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Головне – зробити правильні висновки з поразки»

- Поступилися в усіх компонентах, тому й програли, – розпочав тренер. – Головне – зробити правильні висновки з цієї поразки. Нехай молоді хлопці набираються досвіду й розуміють, що на чужих помилках навчатися краще, ніж на своїх. Але іноді все ж корисно отримати подібного, якщо його можна так назвати, ляпаса, щоб не припускатися такого в майбутньому. Хочу також додати, що претензії в мене є не лише до футболістів оборони, але й півзахисту.

- Напевно, єдиною білою плямою в цьому матчі стала гра Солдатенка, який, незважаючи на три пропущених м'ячі, провів поєдинок на високому рівні...

- Мені важко зараз займатися глибоким аналізом зустрічі. Низка претензій є до всіх.

- Більшість передач на Тищенка, єдиного форварда, йшли верхом, а він ніяк не міг зачепитися за м'яча. Та й забити команда ніяк не може ось уже в трьох поєдинках поспіль...

- Так, існують проблеми в атаці, оскільки в нас є лише один номінальний центрфорвард – Тищенко. Ви також не забувайте, що він – молодий футболіст, а йому протистояли двоє досвідчених центральних захисників, які багато років виступали й виступають на високому рівні.

- Ще в першому таймі ви замінили Харатіна на Мілютіна. Чому?

- Ігор взагалі не виконував вимог, які перед ним ставилися. З якої причини – будемо дивитися й розбиратися. Але вже йшла тридцята хвилина, а потрібно було щось змінювати. Тому я й прийняв таке рішення.

- Той же Мілютін зробив ставку на дальні удари...

- Я казав на установці, що потрібно якомога частіше бити по воротах. Якщо не вдається пройти до воріт, то необхідно хоча б бити здалеку, а не втрачати м'яча й організовувати контратаку суперника.

- Питання стосовно кадрів: коли ми побачимо на полі Мироненка й Бурду?

- Мироненко отримав травму й поки не бігає. Бурда, швидше за все, з понеділка розпочне працювати в загальній групі.

- У матчі з «Шахтарем» травму отримав і Чумак. Що з ним?

- Поки складно сказати. Схоже, потягнув м'яза. З лікарями більш детально поспілкуємося в неділю.

- Чи залишається хтось із «дубля» на матч першої команди?

- Ні.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер