Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Гра вийшла бойовою»

Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Гра вийшла бойовою»

- Гра, на мій погляд, вийшла бойовою. У командах із західного регіону України завжди бойові хлопці, які не здаються за будь-якого результату. Що стосується нашої команди, у хлопців було невелике хвилювання, це було помітно в першому таймі. Перед другим таймом вони вже заспокоїлися та показали, на мій погляд, якісніший футбол.

- Чи відчували певні проблеми в захисті, особливо до перерви?

- У нас була безвихідна ситуація, оскільки наш правий захисник Шевчук отримав травму та вибув на невизначений термін. Тож праворуч довелося грати Мілютіну. Захисник, як і будь-який футболіст, має бути універсальним – уміти грати як зліва, так і справа, як у півзахисті, так і в нападі, якщо доведеться.

- Чи була якась розмова з Олегом Блохіним стосовно Цурікова? Це його разове залучення до молодіжної команди?

- Олег Володимирович дає своїх футболістів, говорить, на який час кожен із них має вийти на поле, й на якій позиції їх краще використовувати. А як часто Цуріков буде залучатися до нашої команди – краще запитати в самого Блохіна.

- Те ж саме можна сказати і стосовно Макаренка?

- Так, це стосується всіх хлопців, які заявлені за першу команду та тренуються з нею.

- Який із трьох забитих м'ячів вам, як відомому голеадору в минулому, найбільше сподобався?

- Це натяк на останній гол, який забив Макаренко? (посміхається). Мені подобаються всі м'ячі, які забиваються в чужі ворота.

- Які завдання стоять перед вашою командою?

- Завдання на найближчий час – підготувати футболістів з дубля, щоб вони могли скласти конкуренцію та відповідати рівню першої команди. Я хоч і очолив нову команду, але з усіма футболістами добре знайомий, оскільки працював із ними цілий рік у U-19.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер