Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Ми припустилися невимушених помилок»

Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Ми припустилися невимушених помилок»

В інтерв'ю офіційному сайту «Динамо» старший тренер «дубля» «біло-синіх» Валентин Белькевич прокоментував результат зустрічі з «Іллічівцем» (1:3).

- Програші, звичайно ж, сприймаються негативно. Тим не менш, у поразках є й позитивні моменти, коли бачиш, чого недостатньо для перемоги. Стають помітні помилки й те, над чим потрібно працювати в тренувальному процесі.

 - Група ключових футболістів «дубля» кілька днів тому грала в Луцьку з «Волинню». Той матч якось позначився на їхньому фізичному стані?

- Я би сказав не група, а всі ключові футболісти. Але це не є тим фактором, через який ми поступилися.

- У чому ж тоді полягає основна причина фіаско?

- У тому, що забили один, а пропустили тричі. Ось і все. Ми припустилися невимушених помилок. А чому так – будемо розбиратися. Можливо, справа в молодості, а можливо в чомусь іншому.

- Випускник академії «Динамо» 2013 року Артем Бесєдін регулярно грає та забиває як за «Динамо» U-19, так і за «дубль». У майбутньому ви розраховуєте на нього, як на гравця основного складу?

- Я розраховую на всіх футболістів, які готуються до гри та демонструють свою готовність у тренувальному процесі. Як хто буде виглядати в наступному матчі – я не знаю.

- Також із академії відразу до «дубля» перейшов Віктор Циганков, але жодного матчу поки так і не зіграв...

- Хочу акцентувати увагу: у «дубля» та U-19 одна заявка. Хто відповідає віковим рамкам, той може грати як за одних, так і за інших. Усе залежить від того, хто в якій формі перебуває на даний момент.

- Дуду, Вукоєвич та Коваль – делегати з першої команди з обумовленою кількістю ігрового часу на полі?

- Так, у «дублі» вони отримують ігрову практику, коли це необхідно.

- У наступному турі «Динамо» зіграє в Луганську, де доведеться грати на синтетичному покритті...

- До майбутнього матчу ще тиждень, час є. Спочатку потрібно проаналізувати цей матч, подивитися, хто як відновиться. Потім ще будемо тренуватися, а лише потім визначати, яким складом вирушати до Луганська.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер