Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Я би не сказав, що рахунок 3:0 – справедливий»

Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Я би не сказав, що рахунок 3:0 – справедливий»

- У першому таймі «Динамо» мало чимало шансів забити, але не скористалося ними. У чому ви бачите причину поразки від «Севастополя»?

- Ми побачили бойову гру. Були моменти с обох команд. Я би не сказав, що рахунок 3:0 – справедливий. Ми справді не скористалися своїми моментами. Окрім того, позначилися й виступи за команду U-19, й утома, що накопичилася за першу половину сезону. Фізично нас не вистачило на другий тайм. Як відомо, на тлі втоми припускаються невимушені помилки, які невластиві гравцям в їхньому нормальному фізичному стані.

- Позначився й гол у роздягальню?

- Звичайно, адже складно йти на перерву, поступаючись у рахунку, але володіючи ігровою перевагою.

- Підбивати підсумки ще зарано, але чи залишилися ви задоволені першою половиною сезону?

- Наші хлопці – доволі молоді футболісти, які ще навчаються. Були як хороші, так і погані поєдинки. Але виходячи з віку й того факту, що ці гравці виступають у чемпіонатах U-19 та U-21, а ми посідаємо місце в першій п'ятірці – я, загалом, задоволений. Вони зростають від гри до гри.

- Нинішні футболісти динамівського «дубля» складуть основу команди у весняній частині чемпіонату?


- Так.

- Поділіться планами на зимову паузу?

- Зараз хлопці вирушають у відпустку, а зберуться 8 січня. Але це попередні плани, оскільки все буде узгоджуватися з першою командою. Можу сказати, що 15 січня стартує турнір Макарова, в якому ми беремо участь.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер