Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Наше завдання – перемагати у кожному матчі»

Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Наше завдання – перемагати у кожному матчі»

- Перш за все, хочеться подякувати хлопцям за те, що вони виконали установку насамперед щодо самовіддачі на футбольному полі. Так, це перша офіційна гра, тому трошки було присутнє хвилювання. Але великих претензій ні до кого пред'явити не можу.

- Наскільки на діях гравців відбилося те, що старт весняної частини сезону виявився настільки довгоочікуваним?

- Тренуватися завжди важко, усім хочеться грати. Товариські ігри дуже відрізняються від офіційних. Але всі з розумінням поставилися до ситуації, чекали на цю гру.

- Суб'єктивно здалося, що за зимову перерву хлопці підросли, набрали м'язову масу. Об'єктивні показники це підтверджують?

- Звичайно. Молоді хлопці ще продовжують рости, набирають міць.

- Якби рахунок був не розгромний, чи ризикнули би ви замінити двох центральних захисників?

- Селіна ми замінили, так як він гравець першої команди. Зараз він набирає форму. Євген тривалий час провів без ігрової практики. І він грав певну кількість часу, так як, напевно, буде готуватися до матчу першої команди. Друга заміна була вимушеною. У Болденкова виникло мікро-пошкодження, сам він хотів продовжувати гру, але навіщо ризикувати, якщо рахунок дозволяє провести заміну?!

- На даний момент «Динамо» U-21 знаходиться не на одній із лідируючих позицій у лізі, але зберігає всі шанси на призові місця. Чи ставляться перед командою конкретні турнірні завдання на цей сезон?

- У нас завжди стоїть завдання перемагати у кожному матчі. А в кінці чемпіонату вже будемо дивитися, на якому місці можемо опинитися. За турнірним становищем стежимо, але там забирають, додають очки, у деяких команд більше ігор, у деяких менше. Нас більше цікавить кожна окрема гра.

- Чи можна сказати, що ті гравці, які у минулому сезоні під вашим керівництвом виграли чемпіонат України U-19, зробили ще один крок вперед, перейшли на новий рівень у своєму футбольному розвитку?

- Бувають різні ігри. Деякі гравці вже готові виступати на цьому рівні, деякі ще не зовсім. У них зараз такий вік, при якому важливо розвиватися, не зупиняти прогрес. Позитивним моментом є те, що від гри до гри вони додають.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер