Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Не вистачило виконавської майстерності»

Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Не вистачило виконавської майстерності»

- Матч завершився бойовою нічиєю. Моменти були як у них, так і в нас ціла низка. Але підвела індивідуальну майстерність.

- Чи є у вас претензії до форвардів, які не забивають із вигідних позицій?

- Над індивідуальною майстерністю будемо працювати на тренуваннях. Я їм увесь час повторюю, що в кожному моменті потрібно забивати та ще раз забивати. Вже добре, що ці моменти в нас є
будемо працювати над виконанням.

- Ви провели лише дві заміни, тобто, перебігом гри були задоволені?

- По-перше, я не бачив сенсу щось кардинально змінювати, гра давалася й ми володіли ініціативою. А по-друге, в мене в резерві не було футболістів, які на даному етапі могли б підсилити гру.

- Сьогодні можна поставити відмінну оцінку воротарю, який, незважаючи на дебют, неодноразово рятував, та захисту, який не пропустив?

- Справді, в обороні ми зіграли доволі надійно, якщо на наших воротах нуль. Але було й кілька помилок, які ми будемо розбирати під час перегляду відеозапису. Важко дати повноцінну оцінку матчу відразу після його завершення.

- В якому стані центральний захисник Микита Бурда? Чи зможе він зіграти проти «Шахтаря»?

- На це питання не можу відповісти. Микита вже приєднався до тренувального процесу, але поки без м'яча. Завтра в нас вихідний, а про «Шахтар» будемо думати вже з понеділка.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* Фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер