Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Потрібно однаково добре грати обидва тайми»

Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Потрібно однаково добре грати обидва тайми»

- У нас так складається, що ми проводимо різні тайми. У першому знову припустилися помилок, над якими багато працюємо на тренуваннях, але, на жаль, продовжуємо їх припускатися. Значить, будемо цьому приділяти ще більше часу та уваги. Радує, що другий тайм ми провели краще, до хлопців доходить, що потрібно однаково добре грати обидва тайми, тоді, можливо, й результат прийде, що сталося й сьогодні. Вони не здалися – це плюс, характер у футболі – важлива частина, окрім індивідуальної майстерності та командної гри. Я вдячний хлопцям за те, що вони переламали перебіг гри, проявили характер та перемогли.

- У перерві ви знайшли якісь особливі слова для своїх підопічних?

- Так, я пояснив, що нам не вдається, і яких помилок припускаємося через те, що не виконуємо того, що я вимагаю. Також зробив корективи в обороні.

- Наскільки складно було грати на синтетичному покритті?

- На жаль, у «Зорі» немає поля для молодіжної команди. У нас є синтетичний газон, на якому ми провели два тренування перед грою, щоб трохи звикнути. Але все одно хотілося б грати на зелених полях.

- Після перерви спрацювали ваші заміни. Випускаючи молодого Богдана Михайличенка, вірили в те, що він «вистрілить»?


- Хтось трохи втомився, хтось не виконував вимоги. Тому заміни планувалися – деякі хлопці не витримують. Все ж таки, вже кінець сезону, у нас насичений графік ігор, у жовтні ми зіграли велику кількість матчів. Ось чому впродовж гри ми проводили заміни.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер