Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Потрібно проявляти характер та показувати працьовитість»

Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Потрібно проявляти характер та показувати працьовитість»

- Загалом, незважаючи на погодні умови та спеку, під час гри ми створили низку небезпечних моментів, які не використали. Суперник створив лише один момент, та й той, наскільки я бачив, через нашу помилку. У такій грі потрібно проявляти характер та показувати працьовитість на футбольному полі, коли важко. На мій погляд, не всім це вдається, будемо дивитися відеозапис та робити висновки, чого не вистачило в цій грі.

- Чи можна вважати нічию на виїзді позитивним результатом?

- Як будь-яка динамівська команда, ми прагнемо до перемоги в кожній грі.

- У нападі грав спочатку Кравець, у другому таймі йому на допомогу ви випустили Рубена, а ближче до завершення гри до них приєднався ще й Тищенко. Тобто, впродовж гри ви змінювали тактику з одного форварда на трьох?

- Спочатку ми обрали тактику з одним нападником, оскільки я фактично не знав цієї команди, у них усе змінилося, і нам не надали запис їхньої першої гри. А за підсумками першого тайму я побачив, що «Говерла» грає чисто від оборони, очікуючи можливості для контратаки. У нас вийшли зайві люди в обороні. Тому я й випустив другого нападника.

- Як можете прокоментувати ситуацію з вилученнями на останніх хвилинах?

- Все було в такій метушні, потрібно подивитися відеозапис.

- У першому матчі капітаном команди був Павло Полегенько. Чому він був відсутній?

- Він отримав травму. Лікарі сказали, що йому доведеться пропустити десь десять днів. А взагалі все буде залежати від його процесу відновлення.

- Минулого сезону у вас в атаці найчастіше грали Тищенко та Яремчук. Зараз Романа не вистачає?

- Не забувайте, що вони грали в першості U-19. Так, вони виокремлювалися серед дев'ятнадцятирічних, але тепер грають у складі старших хлопців. Як би вони виглядали тут, я не можу вам сказати.

- Віктор Циганков перейшов до вас із академії й є наймолодшим футболістом. Якими бачите його перспективи?

- Це молодий, перспективний хлопець, йому лише 15 років. Він тренується з дублем, оскільки команда U-19 ще не почала чемпіонат, і він відпочивав після фіналу ДЮФЛ. Циганков тренувався в загальній групі, подивимося, як він буде грати за U-19, якщо буде проявляти себе там, будемо випускати його на заміну за молодіжну команду.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер