Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «У таких іграх загартовується динамівський характер»

Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «У таких іграх загартовується динамівський характер»

- Гра проходила за нашої переваги. Хоча хлопцям було важко через спеку. Але я їх попросив, щоб вони проявили характер та їм це вдалося. Саме в таких іграх загартовується динамівський характер. Мало замін робив, бо з першої команди через певні обставини нам футболістів не дали, а в нас багато травмованих, навіть у запасі сиділи кілька людей із травмами, вони не могли вийти.

- Ви перемістили Полегенька до середини поля...

- Так, була така необхідність, у нас не вистачало однієї людини, а Паша ще в тому чемпіонаті виходив у півзахисті, й у нього непогано виходило. Будь-який футболіст має бути універсальним, нас тáк навчали. Має грати на будь-якій позиції, окрім воріт, а за необхідності – й у ворота встати (посміхається).

- «Чорноморець» зміг перехопити ініціативу наприкінці кожного з таймів, тому що вони старші або звиклі до спеки?

- Можливо, й старші, я, чесно кажучи, не знаю. Ми грали хлопцями 95-го року, один Болденков 94-го.

- Що з Шевчуком? Йому добряче кілька разів дісталося...

- Отримав по коліну, але що там – я не можу подивитися та сказати. Коліно в нього боліло, й щоб не посилити травму, його довелося замінити.

- Наступний матч у вас знову з мешканцями півдня й знову в спеку, швидше за все. Будуть ті ж проблеми?

- Напевно (посміхається). Давайте доживемо ще до матчу. Зараз у нас знову кілька людей поїдуть до збірної, будуть грати 14-го серпня в Латвії. А в нас і без того проблем вистачає.

- Як вам легше гру будувати: коли дають гравців із першої команди або лише своїми?

- Гра на гру не схожа. Протистоять нам теж різні склади. За «Шахтар», наприклад, грали Чигринський та Воловик, а вони набагато старші. Тут хлопці по 18 років, а вони – вже досвідчені футболісти. Зрозуміло, що досвіду в них більше.

- А чому сьогодні перша команда вам нікого не дала?

- Там кілька травмованих гравців, а має бути чотири українці на полі та троє – в запасі. Напевно, завтра і Цуріков, і Макаренко будуть у заявці.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер