Валентин МОРГУН: «Готові до нового виклику та кроку вперед»

Валентин МОРГУН: «Готові до нового виклику та кроку вперед»

- Загалом, враження від турніру залишилися неоднозначні. З одного боку, незважаючи на те, що ми не виграли турнір, емоції позитивні – адже ми завершили виступи на переможній ноті. Але з іншого, в рік випуску ми дуже хотіли посісти перше місце, але не вдалося.

- У сьогоднішньому матчі в тебе було небагато роботи? Які неприємності доставляв суперник?

- Вони проводили швидкі контрвипади, й коли ми втрачали м'яч у центрі поля, знаходили можливості для гострих передач та швидко виходили в контратаки. Завдяки цьому в них було кілька моментів, але позиційно ми повністю переграли цю команду, були на голову сильніші за них.

- Який матч із п'яти зіграних на турнірах запам'ятався вам найбільше?

- Звичайно, найскладніше було грати у півфіналі з «УФК-Карпати» і через велику кількість моментів, які вони створили біля наших воріт, і загалом за рівнем гри суперника.

- Тобі доводиться взаємодіяти з різними поєднаннями захисників, наскільки комфортно грати з партнерами?

- Чесно кажучи, у нас усі хлопці однаково високого рівня, тому ротація не надто відчувається. Усі добре знають свою справу, й на полі кожен викладається по максимуму. Тому можу сказати про них лише позитивні слова, мені з ними приємно грати.

- І в півфіналі, і у фіналі обійшлося без післяматчевих пенальті. А чи був ти до них морально готовий, якби до цього дійшло?

- Я думав про це, особливо в перерві півфінального матчу з «УФК-Карпати». Здавалося, що ми зрівняємо рахунок, і будемо бити одинадцятиметрові удари. Секрети? Особливих немає, уже коли гравець підходить до м'яча, інстинктивно намагаюся вгадати, куди полетить м'яч, або намагаюся діяти по удару.

- Ви завершуєте навчання в Академії, які подальші плани в юнацькій команді «Динамо»?

- Велика група наших футболістів переходить до U-19, у «Динамо» завжди висока конкуренція на воротарській позиції, вважаю, це добре, адже вона сприяє більш швидкому прогресу та футбольному зростанню. Тож ми готові до нового виклику й кроку вперед у нашій кар'єрі. Зберемося, ймовірно, 10-го липня, й будемо доводити, що ми гідні грати в основному складі. Відпочити зможемо лише тиждень, детальніше тренери нам ще оголосять.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер