Валентин Моргун: «Тренуємося та чекаємо закінчення карантину»

Валентин Моргун: «Тренуємося та чекаємо закінчення карантину»

- Використовую нагоду - тричі на день виходжу гуляти з собакою Джесі. Усе-таки, це дозволяється. Їй уже 5 років, порода - кокер-спанієль. Коли по вулиці йдемо, жодна дитина з мамою мимо не проходить - кожен хоче її погладити. Поруч школа, прогуляємося на шкільному майданчику з собакою і йдемо додому. Вона вже майже моя молодша сестра.

В основному вдома з родиною проводжу час. Дивимося серіали, фільми, граємо в настільні ігри, збираємо великі пазли на весь стіл. Зараз як ніколи потрібно берегти себе і близьких. Дивишся з балкона - ніби ти в якомусь фільмі, тиша, вулиці порожні.

Читаю автобіографії, дочитав Тайсона, узявся за автобіографію Фергюсона. До художньої літератури поки не дійшов, але думаю, що скоро і до неї дійду. Серед динамівців є популярний іспанський серіал «Паперовий будинок» - його дивлюся, детективи, трилери.

Тренуюся вдома в режимі онлайн. Уже тиждень займаємося за такою системою. Вона дуже подобається, тому що бачимося з командою, є можливість до заняття трохи поспілкуватися. Уже всі дуже скучили за футболом і чекаємо закінчення карантину.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер