Валентину Згурскому – 80!

Валентину Згурскому – 80!

Герою Соціалістичної Праці, голові Ради засновників ВАТ “Динамо” Київ” п.Згурському В.А.

Вельмишановний Валентине Арсентійовичу!

У День Вашого 80-літнього ювілею маємо велику честь і чудову нагоду від імені всієї динамівської сім”ї поздоровити Вас, мудрого політика, виважену толерантну особистість, шляхетну і просто чудову Людину!

Ваш життєвий і трудовий шлях, спресований у вісімдесят яскравих миттєвостей, є взірцем для представників різних поколінь.Ваше ім”я назавжди закарбовано в історію нашої держави.

Ви, вельмишановний Валентине Арсентійовичу, - людина поза віком, час не владний над Вами. Адже своїм життям і справами Ви довели, що глибина і цінність справжнього громадянина не завжди визначаються віком. Це притаманне лише істинним патріотам рідної землі.

Як відомо, історію славетної команди київського “Динамо” – візитної картки України - не обминули, на жаль, і важкі часи. І ми, динамівці, завжди із вдячністю будемо пам”ятати, що серед тих, хто перетворив його на європейський клуб, були й Ви, вельмишановний Валентине Арсентійовичу!

У День Вашого ювілею бажаємо Вам міцного здоров”я, особистого щастя і нових звершень у тій благородній справі, якій Ви продовжуєте служити, - справі розбудови української держави!

Ми щасливі від усвідомлення того, що у ваших грудях, як і в наших, б”ється футбольне серце! Спасибі Вам за те, що Ви є у нас!

Президент ФК “Динамо” (Київ)” Ігор СУРКІС
Головний тренер Анатолій ДЕМ”ЯНЕНКО
Капітан команди Сергій РЕБРОВ
До привітань на адресу ювіляра приєднуються працівники ФК «Динамо» (Київ) та широкий загал вболівальників команди.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер