Валерій ФЕДОРЧУК: «Ми робили все, аби перемогти»

Валерій ФЕДОРЧУК: «Ми робили все, аби перемогти»

- Ми явно незадоволені, тому що вели в рахунку. Хотіли взяти три очки, аби зрівнятися з «Шахтарем» у турнірній таблиці. На жаль, пропустили гол, на мою думку, недотерпіли. Але було видно, що ми були командою, єдиним цілим не лише на полі, але й за полем, враховуючи тих гравців, які були поряд, на лаві запасних. Думаю, з кожною грою ставатимемо ще сильнішими.

- З якою установкою ти особисто виходив на поле й як перебудувалася лінія півзахисту після твого виходу?

- Я не хотів би розповідати про ці моменти, установку на гру, нехай це залишиться в команді. Головне, що всі сьогодні побачили на футбольному полі команду «Динамо». Ми робили все, аби перемогти.

- Ведучи в рахунку, «Динамо» відійшло до оборони. Такою була установка головного тренера?

- Та ні, такої установки не було. Напевно, в певній мірі це «Шахтар» змусив нас відійти до захисту. Вважаю, ми мали грати трохи вище.

- У першому таймі «Динамо» мало багато моментів біля воріт суперника. Що не складалося в атаці після перерви?

- Напевно, нам не вдавалося завершення атак. Треба було грати з холодною головою при завершенні епізодів. А напівмоменти, загалом, у нас були хороші. Ми могли би з них витиснути максимум.

- Наприкінці гри команда виглядала трохи втомленою. Чи не позначиться втома від цієї важкої гри на поєдинку Ліги чемпіонів із «Наполі»?

- Повірте, я вже грав у такому режимі. Вже багато ігор проведено в чемпіонаті, й із кожною грою, навпаки, кожен із нас буде лише додавати у фізичному плані.

* фото А.Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер