Валерій ФЕДОРЧУК: «Пройдено половину шляху, але ще нічого не втрачено»

Валерій ФЕДОРЧУК: «Пройдено половину шляху, але ще нічого не втрачено»

- Груповий етап складається з декількох матчів, і сьогодні ми програли, але шанси у нас ще є, потрібно в наступних поєдинках набирати максимум очок і прикладати всі можливі зусилля. Будемо намагатися не падати духом. Ясно, що сьогодні всі незадоволені. Насправді всі хлопці дуже налаштовувалися, було видно, що команда хотіла перемогти, але, на жаль, все складається не на нашу користь. Незрозуміло, чому так відбувається, адже, якщо згадати, то «Бенфіка» по суті, особливих моментів біля наших воріт не створила. Припускаємо якісь дивні помилки, після яких пропускаємо, а не суперник створює проблеми. Повторюся, головне - не падати духом і налаштовуватися на наступні матчі - вони у нас ще є.

- Уже пройшла половина групової стадії, які перші підсумки можете підвести? Могли припустити, що опинитеся в такому положенні?

- Звісно, ні! Всі ж хочуть вигравати у будь-якого суперника, ми завжди до цього готуємося і йдемо в цьому напрямку. Дійсно, пройдено половину шляху, але насправді ще нічого не втрачено. Найлегше зараз опустити руки і сказати, що немає сенсу далі грати, але ми повинні боротися.

- Дві з трьох ігор, що залишилися пройдуть на виїзді - це ускладнить завдання?

- Ми професіонали і не звертаємо уваги на цей фактор. Зрозуміло, що вдома краще грати перед своїми вболівальниками і підтримкою. Але перед нами буде стояти одне завдання - перемагати суперника на його полі незалежно від підтримки.

- Який результат влаштує «Динамо» в Лісабоні?

- Той, що дозволить нам вийти з групи. Вважаю, у нас є реальні шанси для цього. Знаю, що в паралельному матчі «Бешикташ» переміг «Наполі» 3:2.

- З ким із суперників вам було найважче грати?

- Напевно, з «Наполі», але другий тайм ми тоді зіграли дуже гідно. Тож в наступних матчах не потрібно їх боятися, граючи на виїзді, а просто показувати свій футбол і налаштовуватися на перемогу.

* фото А.Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер