Валерій ФЕДОРЧУК: «Волинь» здатна здивувати будь-якого суперника»

Валерій ФЕДОРЧУК: «Волинь» здатна здивувати будь-якого суперника»

- Валерію, розкажи, як ти отримав пошкодження, через яке пропустив останні матчі.

- Перед грою з «Карпатами» практично на останньому тренуванні я отримав мікротравму привідного м’язу. Довелося пропустити практично два тижні, аби все добре зрослося. Десять днів я був поза загальною групою, але зараз я вже повністю відновився, повноцінно готуюся з командою до найближчої гри.

- Тобто ти відчуваєш, що готовий допомогти команді у грі проти «Волині»?

- Так, я готуюся до гри. Але, звичайно, головному тренеру видніше за тренуваннями, йому вирішувати, буду я грати чи ні. Від себе можу сказати, що готовий на сто відсотків.

- Як команда готується до наступного туру, чи був посеред тижня традиційний спаринг?

- Учора було дуже інтенсивне тренування, але спарингу не було, оскільки на підготовку до гри чемпіонату трохи менше часу, ніж зазвичай, адже вона відбудеться в суботу. До того ж, багато сил у хлопців відібрала гра в неділю.

- Як загалом оціниш старт сезону для команди? Адже дві останні гри видалися дуже непростими...

- Про гру можна почути багато дискусій, але, як на мене, головне – що ми здобуваємо три очки в кожному турі, тому старт сезону вважаю вдалим.

- Як оціниш наступного суперника «Динамо», луцьку «Волинь»?

- Однозначно, це хороша команда. Так, у них зараз грає багато молодих виконавців, але з цією командою ніколи не можна розслаблятися, тому що їхній головний тренер знає, як налаштувати гравців. «Волинь» здатна здивувати будь-якого суперника.

- Для тебе ця зустріч певною мірою особлива, адже свого часу ти виступав за «Волинь»?

- Так, для мене ця команда не чужа, адже я там провів хороший час. Тому гра для мене дійсно буде особливою. Буду радий зайвий раз зустрітися з Віталієм Володимировичем Кварцяним, ми з ним у хороших стосунках.  

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер