Валерій Газзаєв: «Задоволений змістом продемонстрованого футболу»

Після контрольного матчу між «Динамо» і «Локомотивом» головні тренери команд дали оцінку грі своїх підопічних у звітному поєдинку.

Валерій ГАЗЗАЄВ, головний тренер «Динамо»:

- На мій погляд, сьогодні була дуже хороша гра. У нас ще запланований контрольний спаринг на завтра, тому сьогодні ми грали змішаним складом. У цілому я дуже задоволений змістом продемонстрованого футболу. Ми створили багато голевих моментів, які, на жаль, реалізувати не вдалося. Проте, можу сказати, що на даному етапі найголовніше – це функціональний стан команди і, як я вже сказав, зміст. Звичайно, ми також прагнули перемогти «Локомотив», але сьогодні цього зробити не вдалося.

* * *

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Локомотива»:

- У сьогоднішньому матчі ми надали можливість зіграти всім гравцям, які в нас є в розпорядженні. На початку матчу ми припустилися безлічі помилок, внаслідок чого «Динамо» мало кілька хороших моментів для взяття воріт. Утім, потім нам вдалося реалізувати контратаку, після чого стало небагато легше. Окремими епізодами продемонстрованої гри я залишився задоволеним. Що стосується руху, то, на мій погляд, у другому таймі наша молодь рухалася навіть трохи краще.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї (Іспанія)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер