Валерій Газзаєв: «Головне, що ми здобули три очки»

Валерій Газзаєв: «Головне, що ми здобули три очки»

Після мінімальної перемоги над «Кривбасом» (1:0) наставник динамівців Валерій ГАЗЗАЄВ приділив достатньо уваги журналістам, відповівши на всі питання:

- Гра була важкою. Ми провели 11-й матч за місяць, тому сьогодні і фізичний, і психологічний стан футболістів був не дуже хорошим, особливо після поразки в Амстердамі. Головне, що ми здобули дуже важливі три очки, могли ще забити, але, на жаль, підвела реалізація. В цілому, все гаразд.

- Яка причина заміни Мілевського?

- У нього травма.

- Чому сьогодні не було в заявці Шевченка?

- Ми дали Андрію можливість відпочити.

- Оцініть, будь ласка, гру Андре.

- Поки її складно оцінювати.

- Сьогодні з’явилася інформація, що Юрій Сьомин пішов у відставку з посади головного тренера «Локомотива», а головний претендент на його місце – ви…


- Це дурниці. Я дуже хвилююся за Юрія Павловича, він мій дуже близький товариш. І дуже шкода, якщо ця інформація справді правдива. Бажаю йому виправити ситуацію, він людина досвідчена, сильна особистість. Я його всіляко підтримую. Все інше – чутки. Будь ласка, не читайте з ранку газети.

* * *

Юрій МАКСИМОВ, головний тренер «Кривбасу»:

- Скажу буквально два слова: цікава гра, але відігравати фору вже на 5-й хвилині у команди рівня «Динамо» важко. Скажу вам чесно, я ще раз побачив, з ким далі йти у бій, а з ким – прощатися. А то деяких футболістів не виженеш. Увісьмох грати дуже важко. І це до вилучення. Були в нас гравці, які пропускали матч через перебір жовтих карток, вилучення, не могли грати двоє динамівців. Будемо намагатися вигравати надалі.

- Чи варто було міняти Андрієнка за кілька хвилин до перерви?

- У нього була жовта картка. Ви хотіли, щоб його вилучили?

Фотогалерея матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер