Валерій Газзаєв: «Гра складалася вдало й легко»

«Таврія» - «Динамо» - 2:3. Післяматчева прес-конференція

Валерій ГАЗЗАЄВ, головний тренер «Динамо»:

- Можу сказати, що сьогодні гра складалася для нас дуже вдало й легко. Ми мали багато голевих моментів у перші 35 хвилин, коли мали забезпечити собі результат. Але натомість отримали важкий другий тайм. Тим не менш, голевих ситуацій у нас було достатньо, і зрештою я дуже радий, що ми виграли.

У цілому, ми розуміли, що домашні ігри для «Таврії» принципові, команда завжди діє дуже активно й мобілізовано, з великим настроєм. Ви бачили, що сьогоднішній поєдинок не був виключенням. Сімферопольці зазнали першої поразки в дев’яти матчах на рідному стадіоні. Бажаю «Таврії» таких же показників надалі.

Також я дуже радий, що приїхав до Сімферополя, де давно не був, що зустрів свого давнього друга Анатолія Заяєва.

* * *

Сергій ПУЧКОВ, головний тренер «Таврії»:

- Гадаю, останній матч у нинішньому році сподобався вболівальникам і загостренням пристрастей, і самовіддачею, і хорошою грою. Можливо, певною мірою наші хлопці перегоріли, хоча і проявили характер – програючи 0:2, спромоглися зрівняти рахунок. Але потім пропустили безглуздий гол. Будемо розбиратися, чому так сталося. Були моменти, щоб забити і в нас, зокрема, у Дениса Голайда. Але коментувати суддівські рішення я не буду, для цього потрібно спочатку подивитися відеозапис.

- З яким настроєм хлопці зайшли до роздягальні після закінчення матчу?

- Всі були засмучені. Зрозуміло, що їм хотілося піднести подарунок уболівальникам, які прийшли в таку холодну погоду їх підтримати, піти у відпустку з гарним настроєм. Але це футбол, від подібного ніхто не застрахований. Тим паче, що ми грали проти лідера. Настрій у хлопців був чудовий, але не все склалося.

- Які плани у команди на зимову перерву?

- Із завтрашнього дня команда йде у відпустку, яка триватиме неповний місяць, до 11-го січня. Потім запланований медогляд. З 13-го по 17-е січня – втягуючий режим: дворазові тренування в Сімферополі. Вони включатимуть аеробіку, шейпінг, тренажерний зал на стадіоні вранці й заняття на базі ввечері. 18-го січня команда вилітає до Туреччини, де проведе два поспіль збори без повернення додому. 15-го лютого повернемося, два дні хлопці відпочинуть в сім’ях. А 17-го їдемо до Молдови, де в Тирасполі на базі «Шерифа» будемо готуватися до чемпіонату. Ви знаєте, що в нас перша гра на виїзді з «Чорноморцем», а з Тирасполя до Одеси лише 80 км. Крім того, хочемо поберегти домашні поля.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер