Валерій Газзаєв: «З Маріуполя ми веземо лише нічию»

«Іллічівець» - «Динамо» - 1:1. Післяматчева прес-конференція

Після гри головний тренер «Динамо» Валерій ГАЗЗАЄВ був небагатослівним, обмежившись коротким коментарем:

- Перш за все, хотів би відзначити чудову якість поля і віддати належне дирекції стадіону, яка його підготувала. За кліматичних умов, що створилися, газон був близький до ідеального. Тому футболістам нічого не заважало грати і демонструвати хороший футбол. Що стосується безпосереднього самого матчу, можу зробити висновок, що мати велику перевагу – ще не означає якісно її реалізувати. Якраз недостатньо висока якість гри, поспіх і, безумовно, вдала гра воротаря «Іллічівця» призвели до того, що сьогодні з Маріуполя ми веземо лише нічию.

* * *

Ілля БЛИЗНЮК, головний тренер «Іллічівця»:

- Налаштовувати команду на гру з «Динамо» було зайвим. Одна тільки буква на грудях багато чого значить. Дуже хотілося в першій домашній грі після зимової перерви реабілітуватися в очах уболівальників, особливо на тлі того, що команда невдало зіграла в минулому матчі в Запоріжжі. Коли в нас був вилучений гравець, ми трохи перебудували гру і я дуже радий за хлопців, що в меншості вони дали справжній бій, продемонструвавши бійцівські якості з таким грандом, як «Динамо». Захисники, воротар, та й команда в цілому, вважаю, зіграли на тверду «п’ятірку». І я їм за це вдячний. Звичайно, вся боротьба ще попереду і ми знаємо, що для багатьох команд, які віддають сили в іграх з грандами, наступний матч стає провальним. Тому в психологічному плані будемо намагатися максимально швидко вивести хлопців з ейфорії і готуватися до непростого виїзду до Сімферополя, до «Таврії».

- До Савіна будуть застосовані якісь дисциплінарні санкції?

- Звичайно. Які саме, оголошу після того, коли команда збереться після вихідного.

- Сьогодні у складі «Іллічівця» дебютував Гедимінас Паулаускас. Що можете сказати щодо його гри?

- На своїй брівці він грав із Шевченком, чиє прізвище говорить саме за себе. Тому я спробував вселити в хлопця впевненість, щоб прізвище висококваліфікованого гравця на нього не тиснуло. Вважаю, зі своїм завданням він впорався, хоча багато атак будувалися якраз через Андрія. Адже він – визнаний майстер. Вся гра «Динамо» в атаці йшла через Мілевського і Шевченка, тому ми намагалися нейтралізувати цих двох провідних гравців, наскільки це було можливо. Радий, що хлопцям вдалося це зробити.

- Перед початком сезону на футболістів була накладена заборона на спілкування з пресою. Чим це було викликано і як довго вона триватиме?

- Всі команди, які готуються до сезону, наприкінці зборів прагнуть спілкуватися з пресою по мінімуму. Оскільки будь-яка інформація - пожива для роздумів суперникам. Те ж саме намагалися зробити й ми, хоча в кожного клубу є співробітники, які збирають інформацію. Заборона була пов’язана саме з цим. Зараз, якщо хочете, вже можете спілкуватися з футболістами.

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер