Валерій Газзаєв: «Ми билися до кінця і зробили все, що могли»

«Динамо» – «Барселона» – 1:2. Післяматчева прес-конференція

Валерій ГАЗЗАЄВ, головний тренер «Динамо»:

- Перш за все, в усіх іграх ми прагнули показати гарний результат і вийти з групи, але в нас не склалося. Не вистачило везіння, уміння, того досвіду, який необхідний для виходу до плей-оф. Незважаючи на те, що в нас була достатньо сильна група, ми билися до кінця і зробили все, що могли. Для більшого ми сьогодні, мабуть, не готові. На останніх хвилинах ми програли «Інтеру», тепер та ж ситуація повторилася і з «Барселоною».

Але нічого, будемо готуватися до наступного сезону. Необхідно виграти національну першість, при цьому демонструючи свої найкращі якості. Також хотів би побажати «Барселоні» вдруге поспіль виграти Лігу чемпіонів, оскільки, на мій погляд, це найкраща команда на планеті.

- Для того, щоб у наступному сезоні виступити вдало в Лізі чемпіонів, чи буде «Динамо» підсилювати склад нинішньою зимою?

- Не думаю, що необхідно купувати багато футболістів, але дві-три позиції ми обов'язково підсилимо. З вашого дозволу дозвольте відкланятися (Валерій Георгійович під оплески присутніх залишив конференц-зал).

* * *

Головний тренер «Барселони» Хосеп ГВАРДІОЛА спершу відповів на питання своїх співвітчизників каталонською мовою, які залишилися без перекладу. Після чого задовольнив інтерес українських представників ЗМІ.

- Як розцінюєте сьогоднішню гру?


- Гра була для нас важливою. Наші гравці доклали максимум зусиль, щоб виграти її.

- Чи було принциповим для вас перше місце в групі?

- Так, ми сьогодні грали на перемогу, і два голи є тому підтвердженням. Фізично, звичайно, було непросто, оскільки країна далека. Але надалі, впевнений, нам буде ще складніше.

- Поясніть, чому ви спочатку відповідаєте на питання каталонською мовою, і лише потім приділяєте увагу решті представників ЗМІ?

- Це наша рідна мова. Ми прагнемо говорити нею, коли виїжджаємо за кордон, тому що вона нам дорога.

- У принципі, вас влаштовувала і нічия. Не можна було потерпіти до 90-ї хвилини і розійтися миром?

- Ми завжди граємо на перемогу. Це наш стиль гри.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер