Валерій Газзаєв: «Призначати ігри в таку спеку – злочин»

Валерій Газзаєв: «Призначати ігри в таку спеку – злочин»

«Севастополь» – «Динамо» – 0:3. Післяматчева прес-конференція

Валерій ГАЗЗАЄВ, головний тренер «Динамо»:

- Передусім, хотів би сказати, що призначати ігри в таку спеку – це злочин. Я гадаю, що ті люди, які складають календар і призначають ігри, мають розуміти, піклуватися про здоров’я футболістів. Зараз на вулиці чудова погода (прес-конференція розпочалася орієнтовно о 20 годині – прим.), чому б не починати матчі в такий час? Що заважає? Футболісти зробили справжню звитягу, граючи в таку спеку. На трибуні важко сидіти, а ви уявіть, як гравцям рухатися на полі. На мій погляд, у даному випадку керівникам футболу, телебачення й усім, причетним до проведення чемпіонату, варто добре помыркувати над цим, а не лише про те, як заробити грошей.

Що стосується гри, то, гадаю, її навіть немає сенсу обговорювати. У першому таймі, напевно, футболістів розморила спека, а після перерви сонце сіло, і стали грати у футбол.

* * *

Сергій ШЕВЧЕНКО, головний тренер «Севастополя»:

- Ми протистояли лідеру нашого чемпіонату. Гадаю, представляти київське «Динамо» немає необхідності. Зіграли так, наскільки нас вистачило. У першому таймі було якісне протистояння, але майстерність наших гравців поки що не дозволяє вирішити головне завдання – взяття воріт суперника. Той же Ференчак міг завершувати атаку, кілька непоганих можливостей було в Салхі, і так далі. Коли виникають подібні моменти, необхідно намагатися реалізовувати їх. Як функціонально, так і в інших аспектах ми поки що не можемо протистояти на рівних «Динамо». Хоча хлопці старалися, і претензій за бажанням і самовіддачею в мене немає. Після гри я подякував їм за це.

Що стосується пропущених м’ячів, то будь-який гол є наслідком ланцюжка помилок. У першому таймі припускалися їх менше, після ж перерви там не підстрахували, там не висунулися на Михалика – із таких моментів і складається цілісна картинка футболу.

- Чи задоволені ви досвідченими новачками своєї команди?

- У принципі, так. Звичайно, їм потрібен час для адаптації, оскільки вони два дні в команді. У першому таймі той же Дуляй, приміром, виконав кілька чудових передач. Їм необхідно влитися до колективу, та й потрібно розуміти, що хлопці фактично спустилися з місяця на Землю.

- До завершення трансферного періоду когось ще будете купувати?

- Ні, на цьому трансферну політику клубу завершено.

- Коли ми побачимо на полі Бредуна?

- Ми намагалися поставити його на ноги, але за підсумками вчорашнього тренування дали йому можливість долікувати ушкодження. Гадаю, до матчу з «Шахтарем» із ним все буде гаразд.

Дивіться фотогалерею матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер