Валерій Газзаєв: «З Яшиним пощастило бути знайомим особисто»

Валерій Газзаєв: «З Яшиним пощастило бути знайомим особисто»

«Динамо» (Київ) - «Динамо» (Москва) - 0:2. Післяматчева прес-конференція

Валерій ГАЗЗАЄВ, головний тренер «Динамо» (Київ):

- Передусім, хотів би привітати московське «Динамо» з перемогою в турнірі. Напевно, інший клуб і не мав виграти перший розіграш Кубка Лева Яшина. Враховуючи, в якій команді виступав цей легендарний голкіпер, яким ми всі захоплювалися, і з яким мені пощастило бути знайомим особисто. Тому перший такий турнір зобов’язане було виграти московське «Динамо». Що воно і зробило.

Хочу також висловити слова подяки на адресу Сергія Вадимовича Степашина, який був ініціатором проведення цього турніру і зробив усе необхідне для його проведення. Він вболівав за Кубок Лева Яшина, і надав можливість трьом командам підготуватися до початку своїх чемпіонатів.

Мені здається, дуже символічно проводити подібні двох-триденні турніри перед стартом сезону. Із точки зору підготовки до офіційних матчів таке змагання, як Кубок Лева Яшина, - це просто блискуча ідея. Велике спасибі всім його організаторам.

* * *

Міодраг БОЖОВИЧ, головний тренер «Динамо» (Москва):

- Гадаю, що ми виграли справедливо, оскільки грали краще за київське «Динамо». Можливо, в нас було більше бажання перемогти. Так і сталося. Ми забили два дуже красивих м’ячі. Передусім, я дуже задоволений самовіддачею моїх підопічних. Хочу подякувати хлопцям за цю перемогу і вболівальникам команди за хорошу і красиву підтримку.

- Оцініть турнір загалом.

- Шкода, що не змогло приїхати на турнір тбіліське «Динамо». Але, в цілому, Кубок Лева Яшина все одно видався дуже хорошим. Ми використали його як підготовку до чемпіонату Росії.

- Чи правда, що в період зимового міжсезоння у ваших послугах був зацікавлений «Дніпро»?


- Не знаю, навіщо ви зараз ставите мені це питання, адже зараз ми говоримо про Кубок Лева Яшина... Можу лише сказати, що розмови такі були, це правда.

Фотогалерея матчу

Олександр Попов, спеціально для Інформаційного відділу ФК «Динамо» (Київ), з Москви

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер