Валерій Газзаєв: «Рахунок і зміст гри говорять самі за себе»

Валерій Газзаєв: «Рахунок і зміст гри говорять самі за себе»

«Гент» – «Динамо» – 1:3. Післяматчева прес-конференція

Валерій ГАЗЗАЄВ, головний тренер «Динамо»:

- Ми чекали на таку гру. Розуміли, що «Гент» розпочне матч активно, буде намагатися пресингувати. Перші хвилини пройшли під «навалою» суперника, а потім усе стало на свої місця. Рахунок і зміст гри говорять самі за себе. Наша оборона за 90 хвилин припустилася єдиної помилки, коли забив Кулібалі. А так, у цілому, усі зіграли чудово.

- Що з Маграо?

- Завтра буде обстеження. Він відчув біль, ушкодивши задню поверхню стегна. Безумовно, якщо Маграо вийде з гри надовго, для нас це буде великою втратою.

- Кого із суперників хотіли б у наступному раунді плей-офф Ліги чемпіонів?


- Вже відомі всі суперники?

- Так, останнім кваліфікувався до «сіяної» групи «Аякс».

- Доведеться, напевно, до Амстердаму летіти, це поряд із Бельгією (посміхається). Хоча, подивимося.

- Незабаром до «Динамо» приєднається Андре, коли побачимо його на полі?

- Андре 11-го серпня грає за національну збірну Бразилії, а 14-го числа в «Динамо» матч чемпіонату. Подивимося, час для перельоту та адаптації є, можливо, встигнемо його долучити. Якщо ні, 17-го серпня в «Динамо» наступна гра. Головне, щоб він прибув здоровим.

- Чи можлива пара нападників Андре-Гільєрме?

- Подивимося, в якому стані буде Гільєрме. У нас велика конкуренція в атаці – блискуче грають і забивають Шевченко та Ярмоленко, поступово «оживає» Мілевський. Є Зозуля, незабаром приїде Андре. Претендентів на місце на вістрі атаки вистачає.

* * *

Франк ДЮРІ, головний тренер «Гента»:

- Вітаю «Динамо» з перемогою. У вас красиве місто, гарні дівчата і ви добре граєте у футбол. Суперник показав себе з дуже хорошого боку. Темп гри був високий. Незважаючи на поразку, ми не засмучуємося і наступного разу сподіваємося на перемогу. Дякую вболівальникам за активну участь у грі.

- Три м’ячі у ворота «Гента» – закономірний результат?

- Гравці «Динамо» зіграли дуже професійно, я ніколи не бачив такого футболу. Ми, у свою чергу, маємо дуже багато працювати, щоб вийти на такий рівень.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Гента

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер