Валерій Газзаєв: «Вважаю, рахунок закономірний»

Валерій Газзаєв: «Вважаю, рахунок закономірний»

«Дніпро» - «Динамо» - 0:2. Післяматчева прес-конференція

Валерій ГАЗЗАЄВ, головний тренер «Динамо»:

- Вийшов дуже важкий, принциповий матч. Грали команди, які претендують на лідируючі позиції в українському футболі. «Дніпро» мені дуже сподобалося. Звичайно, після вилучення нам грати стало набагато легше і, в цілому, вважаю, рахунок закономірний. У першому таймі, звичайно, ми могли забити ще. Я задоволений і грою, і самовіддачею футболістів. Ми заробили дуже важливих три очки.

- Вихід Мілевського лише в другому таймі – тактичний задум?

- Ні. Просто він був застуджений, у тому числі й коли грав проти «Інтера». На жаль, у нас немає можливості дати йому хоча б тиждень, щоб одужати. Його стан поліпшується, але Артем ще не зовсім здоровий. Він два дні не тренувався й якби сьогодні матч складався для нас вдаліше, я би не дав йому грати.

- Який стан Шовковського?

- Саша вже займається в загальній групі, але з певними обмеженнями. Він одужує, що не може не радувати. Гадаю, до найближчих ігор він буде готуватися повноцінно.

- Як можете оцінити суддівство Віталія Годуляна, враховуючи вилучення й пенальті?

- Вважаю, сьогодні було абсолютно правильне й чітке суддівство. Що стосується вилучення, воно було чистим, людині ледь не зламали ногу. Чи червону картку потрібно показувати тільки тоді, коли у футболіста перелом? Щодо пенальті. «Дніпру» ж не три одинадцятиметрових дали, щоб можна було казати про несправедливе суддівство.

* * *

Володимир БЕЗСОНОВ, головний тренер «Дніпра»:

- Самі розумієте, тут нема чого коментувати. Ми майже всю гру з «Динамо» грали в меншості. Матч обіцяв бути дуже цікавим і насиченим з обох боків, але все зламалося. Після вилучення стало зрозумілим, що в однієї з команд буде перевага, а друга захищатиметься. Іншого виходу не було. Шкода вболівальників, які заповнили трибуни і не побачили тієї гри, яка мала бути.

- Є інформація по травмі Назаренка?

- Так, Сергій вибув на місяць.

- Окрім нього в найближчих матчах не зможуть зіграти через дискваліфікацію Русол, Ротань і Пашаєв. У зв'язку з цим, як здоров'я Лисицького та Холека?

- Віталій ще не готовий, а Маріо тільки другий день як почав бігати. Будемо сподіватися, він незабаром одужає. Незамінних людей немає, а я оптиміст. Тому, гадаю, зроблені заміни будуть гідними.

- Перед «Дніпром» стояло завдання потрапити до Ліги чемпіонів. Наскільки реально його виконати?

- Не варто робити висновки судячи з останньої гри. Попереду ще багато матчів, а футбол така гра, в якій все може статися. Якщо я ставлю перед собою мету, я її завжди досягаю.

- Чому ви вирішили замінити Селезньова?

- Це не тому що він погано грав. Заміна була чисто тактичною, потрібно було випускати правого захисника Алсідеса.

- В оцінці дій арбітра ви погоджуєтеся з трибунами?

- Так.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер