Валерій КІНАШЕНКО: «Спробували змінити обстановку»

Валерій КІНАШЕНКО: «Спробували змінити обстановку»

Динамівці провели його, не просто відпочиваючи від проведених матчів, а з користю. Докладніше про те, чим займалася команда, розповів їхній наставник Валерій Кінашенко:

- Хлопці їздили на екскурсію до Львову. Організатори все продумали якнайкраще, і провели на високому рівні. Нашими гідами були два брати, одягнені в костюми 19-го століття. І ми просто захоплювалися тим, як вони про все розповідали. Ми побували в центральній частині Львова, погуляли старим містом, відвідали кілька соборів та храмів, погуляли в центрі, тільки не стали підніматися на Ратушу, діти втомилися б. Загалом, екскурсія вийшла дуже цікавою та змістовною. Я сам у Львові не вперше, але по-новому відкрив для себе це місто, та й хлопці залишилися задоволеними. А після екскурсії вони ще отримали хвилин 45 вільного часу. Повернувшись до готелю, команда пообідала, відпочила, а ввечері подивилися матч першої динамівської команди зі «Спартаком». Потім ми провели теоретичне заняття. Загалом, ще хотів би відзначити відмінну організацію, на відміну від попередніх турнірів, на яких нам доводилося бувати. Це стосується і проживання, і харчування. Та й за такої погоди набагато приємніше грати, ніж за нестерпної спеки в Маріуполі чи Криму.

- Хлопці трохи відволіклися від двох нічиїх у попередніх матчах, психологічно розвантажилися?

- Так, ми вирішили змінити обстановку, оскільки обидва матчі вийшли дуже напруженими. Видно було, що діти переймалися. Якби виграли хоча б один матч, не кажучи про обидва, моральний стан був би кращим, і навіть втома відчувалася б менше. З футболістами розмовляли, обстановку не нагнітаємо, адже граємо, загалом, добре. А те, що не можемо забити, це не лише наша проблема, а й, напевно, команд усіх інших рівнів. Будемо продовжувати працювати над цим та вдосконалювати свою майстерність. Поки готуємося й спробуємо досягти максимального результату.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер